the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Thursday, 5-Jul-2007 14:52 Email | Share | | Bookmark
::: sister2 project ::: damansara :::










haaa....ni nama dia 'projek sister2'...yg dah dibuat dekat empat bulan lepas... cuma skung ni je baru sempat nak upload...tu pun lepas 'mak-mak budak' ni... bising kat nash..!!!

ekceli...kalau nak tahu...dorang berdua ni adik2 nash sebenarnya...hehehe kitaorang dah takde keje hari tu...saja gatei2 buat projek ni... nash ngan gee jadik tukang tembak... anis pulak jadik tukang make up! so... terhasil lah gambar2 'panas' ini...hehehe enjoylah ye...!!

tukang tembak ::: nash ::: gee :::
tukang lukis muka ::: anis :::
model ::: nita ::: nora :::
lokasi ::: kat umah bdr sri damansara :::
waktu ::: petang yg membosankan :::


Thursday, 5-Jul-2007 11:59 Email | Share | | Bookmark
::: aziezul & melissa ::: air keruh ::: melaka :::

























Client's Testimonial
Quote:
:: How to describe diaorg ni...one word only...besttttttttt...
:: Keje ngan meke ni haven gile...
:: Meke tau apo yg kami nk...memang menepati citarase...
:: Puas hati & tq guys 4 d luvly pix...
:: So 4 u all out there...klau nk booking meke ni jgn pk 2/3 kali nnti menyesal...

Friendships come and Friendships go
Like wave upon the sand
Like day and night
Like birds in flight
Like snowflakes when they land
But you and I are something else
Our friendship's here to stay
Like weeds and rocks and dirty socks
It never goes away! Tue 17-Jul-2007 10:00
Posted by:~MelissAziezul~
IP: 219.93.33.1


hahaha!! puuuh!! penatnyer ngan update marathon ni...tp tak pe...alhamdulillah...semua ni rezeki...!! syukur ke hadrat Allah yang memberikan rezeki kepada hambanya...

okay...ni pasangan melissa dan aziezul. berkerja dengan dorang ni memang best banget! bermula dari nikah hingga ke majlis bertandang...semuanyer berjalan dengan lancar. kalau nak tahu, bukan dorang berdua ni yg sempoi dan ramah...parents dan ahli2 keluarga from the both sides jugak best! baik sangat2...sampaikan kami rasa jatuh hati pada kebaikan kedua2 dua belah keluarga ni. ermmm...memang tak rugi berkenalan dengan dorang semua...

masa shoot ni pon best...liss dan zul ni memang pandai sangat beraksi depan kamera..baik spontan mahupun posing kedua2 duanya langsung tak kaku..senang sangat kerje kami jadinye...alhamdulillah!!

dan seperti biasa...kami dari the ladies team photographer ingin mengucapkan selamat pengantin baru kepada mereka berdua..semoga kekal hingga ke akhir hayat. juga untuk ahli2 keluarga mereka yg terlalu baik budi...semoga sejahtera sepanjang masa...amin...!!


Thursday, 5-Jul-2007 11:26 Email | Share | | Bookmark
::: syarida & pasangan::: nikah ::: ampang :::










hi guys...!!!

ini pulak...syarida dan pasangannya di hari pernikahan dorang!! nash dapat job ni pun last minute kerana kedua-dua pasangan ni pun last minute buat semua persiapan... err...bersandingnyer bila pulak ye....? jangan last minute jugak...kang melepas pulak kang...hehehe

apapun tahniah kepada mereka...semoga kekal hingga ke akhir hayat...!!!

psssstt...ada lagi update lepas ni...jangan tak caya...ni baru btol2 marathon nih...chaiyok! chaiyok! eyah..eyah.!!!!


Thursday, 5-Jul-2007 10:44 Email | Share | | Bookmark
::: ena & firdaus ::: tangkak :::









hulla hulla hop...!!!

this is ena and husband dia firdaus...! very nice couple..sama cantik and sama padan..! masa wedding ni...nash turun padang sensorang ke tangkak! start dari nikah...malam berinai...salin2 baju and bertandang! puuuhhhh....fenatnyer tak hengat!! tp enjoy je bila dah start pegang camera..hehehe

ina & pidausssss....sorry guys lambat update pics u all...dengan kerja2 yg berlambak nie pun we all curik2 masa untuk update entry ni..

aceli banyak lagi pics2 dari wedding2 yg menanti...sabar ye... rasa macam nak update marathon pas ni...

apa2pon terima kasih kepada you all sebab tak jemu2 singgah and tinggalkan comment...silakan2...


Tuesday, 8-May-2007 05:30 Email | Share | | Bookmark
::: to all the ladies ::: hey!! masa untuk kamu BERCUTI !!! :::



heey to ALL THE LADIES OUT THERE !!!

sebenarnya PERCUTIAN ni memang tak dirancang! tiba-tiba kami bertiga terpanggil 'mengimpikan' sebuah percutian yang tenang dan damai bagi melepaskan lelah setelah penat berhempas pulas 2-3 bulan ni.. dan TIBA-TIBA ada pulak geng2 yang lain nak ikut serta...

pikir punya pikir punya pikir...elok jugak kalau ada geng-geng lain yang nak turut serta. lebih ramai lebih meriah lebih HAPPENING!! awal perancangan kami sebenarnya nak ke PULAU TENGGOL terengganu..si nash dah berangan bila sampai sana nanti nak lepas gian untuk DIVING...tiba2 aral pulak melintang...so bertukarlah plan kami ke PULAU PEMANGGIL...yang tak kurang hebatnya dengan si PULAU TENGGOL ni...

so KEPADA YANG NAK IKUT SERTA...hehehe mudah je syarat2nyer...

::: anda wanita sepenuh masa...
::: anda ada bajet ada masa...
::: anda berfikiran terbuka dan giler2..
::: anda photographer atau bukan photographer pon boleh ikut...
::: anda nak cari kedamaian dan ketenangan...
::: anda nak menjalinkan silaturrahim sesama manusia...
::: anda nak makan sedap2 kat sinilah tempatnnyer...
::: anda nak memancing pon kat sinilah tempatnyer...
::: anda nak kenal lebih rapat dgn the ladies team...
::: anda nak merasa mabuk laut...heheh acah je...
::: anda...ermm... ape2 je lah...

TARIKH TUTUP PENYERTAAN pada 20hb Mei 2007 ni berserta BAYARAN RM330 twin sharing/four sharing/dorm (seperti yg tersebut di atas tapi... tak termasuk tiket bas express pegi balik (kepada yang nak naik bas ke Mersing) atau (minyak keta & tol...kepada yang nak naik keta sendiri pon boleh ianya akan diaturkan...)memang agak DRASTIK sebab cuma beberapa minggu je dari sekarang...bukan apa, kami juga perlukan masa untuk book bilik dan bot untuk ke sana..

agak2 kalau tak sempat nak cari bajet..pandai2lah okay...oh ya! sedikit info mengenai PULAU PEMANGGIL ini...terletak dalam negeri JOHOR..untuk ke sana kita perlu menaiki ferry dari jetty Mersing selama 3 1/2 jam (kalau jenis bot yg slow sikitlah).....resortnyer (LANTING RESORT) pulak resort with a very basic facilities...kalau rasa2 nak shopping...ada bistro...live band...lampu lip lap lip lap...bukan sini tempatnyer...!

kat sini...hanya ada kedamaian...ketenangan...lautan membiru...angin sepoi2 bahasa...pantai yang memutih...layanan dan masakan ala2 berada di rumah sendiri oleh kakitangannyer...dan yang penting kebebasan...ceh! bukan kebebasan yang negatif...cuma kebebasan dari kesibukan kota...cewah!!!

cerita banyak lagi tak mau!! nak ikut tipon nash 0123492254 atau reply je kat sini...mudahkan? okaylah..mudah2an terjalinlah silaturrahim yang lebih erat sesama kita.... so come on ladies!!!

nash 0123492254
YM ::: candidsyndicate


senarai nama yang SAH pergi :-
01. nash http://candidsyndicate.fotopages.com
02. gee http://candidsyndicate.fotopages.com
03. anis http://candidsyndicate.fotopages.com
04. aliza http://zazook.fotopages.com
05. aliza's husband... (from LANTING RESORT)
06. nora (nash sister)
07. nora's husband...(nash brother in law..)
08. sue from TESCO!
09. ainul from KOSMO!
10. diana from KOSMO!
11. shikin from KOSMO!
12. along wahida
13. along's mum
14. ina from damansara
15. azizah from damansara
16. netty from damansara
17. nantini from damansara
18.
19.
20.
21. TUTUP dah!!!

ALIZA & ABANG NASIR ... my ex-clients on HONEYMOON entry yang lepas adalah orang2 yg bertanggungjwap memperkenalkan pulau ni pada nash. sekali pegi nash terus 'jatuh hati'.. tu pasal nak pegi lagi and kali ni ajak geng2 yang lain pegi gak...

oh ya! both of them...aliza and aband nasir...nash tatau nak cakap macamana...rasenya dah lebih dari 50 kali dorang ni 'berhoneymoon' kat pulau ni...kalau dah 50 kali errmmm mesti ada yang istimewa kat sini...

lagi satu...dorang ni jugak yang banyak tolong nash dalam melancarkan trip kali ini...contohnyer macam kat bawah ni....bukan apa dorang ni memang dah kenal rapat ngan tokei resort ni (abg din) and part of the Lanting Resort family...

aliza said
Quote:
kalau naik slow boat tu, journay takes 3 1/2 hours, jadi biasanyer bertolak dr KL malam, sampai jetty mersing pepagi buta and sampai pulau dlm 7 - 7.30 am, bergantung kepada tide...

kepada yg bertanya.... yes, makan 3 kali sehari dah included and accomodation on twin share basis. nak bilik berempat pun boleh, tapi caj tetap sama..


for more pics on Pemanggil Island tengok jangan tak tengok!
http://zazook.fotopages.com/?entry=1110097
http://zazook.fotopages.com/?entry=1111590


p/s ::: ok... kepada yang BETUL BETUL berminat nak join trip nie...bagi nama dulu (confirm) dan bayaran boleh dibuat pada hujung bulan ini (mei) melalui akaun nash MAYBANK 164397947115 (hubungi nash setelah anda berjaya membuat pembayaran untuk pengesahan lanjut)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

WEDDING JOB UPDATE 2007


may 2007
5th may ::: nora shukor, batu pahat, JOHOR
13th may ::: johan, sungai buloh, SELANGOR
25th may ::: rafidah, selayang, KUALA LUMPUR
26th may ::: rafidah, selayang, KUALA LUMPUR
30th may ::: munna, berjaya times square, KUALA LUMPUR

june 2007
1st june ::: salima, alor gajah, MELAKA
2nd june ::: salima, alor gajah, MELAKA
3rd june ::: nurshirwan, ayer molek, MELAKA
9th june ::: asnie, segamat, JOHOR
16th june ::: munna, saloma bistro, KUALA LUMPUR
17th june ::: STILL AVAILABLE !
22nd june ::: Pemanggil Island
23rd june ::: Pemanggil Island
24th june ::: Pemanggil Island
30th june ::: STILL AVAILABLE !

july 2007
7th july ::: nurul, seremban, NEGERI SEMBILAN
15th july ::: razman, kota bharu, KELANTAN last minute posponed >> so still available!
16th july ::: razman, kota bharu, KELANTAN last minute posponed >> so still available!
17th july ::: razman, kota bharu, KELANTAN last minute posponed >> so still available!
20th july ::: siti, sungai buloh, SELANGOR
21st july ::: siti, sungai buloh, SELANGOR
22nd july ::: STILL AVAILABLE !

august 2007
4th august ::: tini, keramat, KUALA LUMPUR
5th august ::: azmier, KUALA LUMPUR
11th august ::: azmier, KUALA LUMPUR
12th august ::: azmier, KUALA LUMPUR
18th august ::: etty, KUALA LUMPUR
19th august ::: etty, KUALA LUMPUR
25th august ::: shaliza, PUTRAJAYA
26th august ::: shaliza, PUTRAJAYA

november 2007
4th nov ::: STILL AVAILABLE !
8th nov ::: khairiah, KUALA LUMPUR
11th nov ::: khairiah, KUALA LUMPUR
17th nov ::: fazli, mersing, JOHOR
24th nov ::: STILL AVAILABLE !
25th nov ::: STILL AVAILABLE !

december 2007
1st dec ::: hazzereen ::: segamat, JOHOR
8-9th dec ::: STILL AVAILABLE !
15-16th dec ::: STILL AVAILABLE !
22-23th dec ::: STILL AVAILABLE !
29-30th dec ::: STILL AVAILABLE !


"terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami memohon....amin...amin...amin..."


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net