the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Apr-2007 17:29 Email | Share | | Bookmark
::: rosnan & salwa ::: reception ::: banquet deck KL Tower



Client's Testimonial
Quote:
Kehadapan Nashhhh Geee & Kak Anish yg kurindui...(ewah!!) hatiku amat gumbira tatkala ku mem'browsing' fp kalian ini. Gumbira ku tak terkata dgn hasil karya kalian.... So, disini ingin sekali ku mengucapkan jutaan dan billionan thank you pada kalian. Bermula dari sesi pertama di SP hinggalah ke KL. Kami (diriku dan suamiku yg terchenta) amatlah suka hati dan gumbira melihat hasil karya kalian... Utk Nash...thank you laghi skali...segala penat lelah mu....sampai tebaring2 utk mencari angel yg cun...dari SP sampai KL...time kaseh ek? pada Gee....outdoor session di atas bumbung nunnnn KL Tower....bepanas2 kalian demi kami... tak lupa juga pada Kak Anish....mekasih...make up kan diriku ini...sian kak anish,tepaksa melayan kerenahku... Tiada kata lain yg dapat kuucapkan pada kalian,melainkan....THANK YOU!!! Akhir kata dari kami...."Beb,korang memang besh!!!!!"

Tue 1-May-2007 16:30
Posted by:awazhadi awaz_salwa@yahoo.com
IP: 60.48.76.213


haihohey!!

berikut merupakan sebahagian daripada gambar2 sekitar majlis persandingan rosnan dan salwa di banquet deck menara KL... enjoy kay!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------
to view samples please keep on scroll down....

we also can be find at :

http://www.flickr.com/photos/candid_syndicate_photography
http://naznazreen.fotopages.com

call us for booking :::
nash ::: 012 3492254
enquiry :::
candidsyndicate@yahoo.com (please leave your name, contact number and event date for quick respond)
YM ::: candidsyndicate



Monday, 9-Apr-2007 19:05 Email | Share | | Bookmark
::: rosnan & salwa ::: outdoor session ::: KL Tower :::







main photographer : nash
2nd photographer : gee
make up/hairstylist : anis


haihohey...!!

bestnyer assigment kali ni...!! semua 'main' power THE LADIES TEAM turun padang!! turun padang sama2 tu actually memang dah biasa... cuma kali ni istimewa cikit! sebab lokasinya nuuuuun di atas bumbung menara kuala lumpur.. bagi nash yang dah empat kali naik atas sana nu...takde mende... but bagi gee ngan anis pulak...inilah kali pertama bagi dorang...so excitednye dorang ni... adalah lebih sikit...

ikutkan perancangan awal...konon2nye nak shoot masa sunrise...konon2nye lah...! tapi disebabkan langkah2 keselamatan, kami hanya dibenarkan naik pukul 8pagi oleh pihak menara KL. apa lagi, terkocoh-kocohlah si anis ni dibuatnya...mana nak make up, nak buat rambut, nak buat itu...nak buat ini...semata-mata.... sebabnya si nash ngan gee ni...dok sibuk nak mengejarkan langit pagi yang cantik membiru waktu tu...

klik sana! klik sini! alhamdulillah...selesai jugak akhirnya tugas kami...dan semuanya berjalan dengan lancar.... yahooooo!! hehehe...balik je dari shooting ni...tau kitaorang buat apa?? kitaorang terus gi one utama layan filem 'mukhsin'... habis 'mukhsin'.... kitaorang layan lak '300'. aduh!! kebas punggung dibuatnya...tapi syok oooooo!!

wawa...rosnan!!

thanks to you guys!! sporting giler...tak hengat! walaupun panas bagai nak rak...korang maintain je ye...thanks a lot!! and you all memang kelasssssssssss!!

paling best dan buat kitaorang rasa terharu sangat2... korang sudi pilih CANDIDSYNDICATE dan bagi kami kepercayaan sepenuhnya untuk merakamkan detik2 indah dan bersejarah majlis korang.... bermula dari sg petani (sebelah wawa)... hingga ke outdoor session... dan sehinggalah ke mega view banquet deck menara KL (sebelah rosnan)... selama 4 hari..penat wooo tapi puas!!

dan yang paling dan paling paling best...korang berdua dah jadik member kitaorang lak sekarang ni...sama kepala...sama giler....

-------------------------------------------------------------------------------------------------

PHOTOGRAPHY SERVICES....

pick up THE LOWEST price and you STILL get THE BEST QUALITY from us!! so...

still looking for PHOTOGRAPHER ? for the WEDDING DAY ?

NO WORRIES! we are still open for BOOKING ? from now till next year 2008 !!
dont wait !! call us now 012 3492254 nash


-------------------------------------------------------------------------------------------------

FROM A LADY TO ALL LADIES OUT THERE.... !!

we are also proud to introduce a new brand and service from candidsyndicate for year 2007!

so to all brides to be...please do not hesitate to call us at 0123492254 directly for more information and details on our make up, facial and aromatherapy massage services


-------------------------------------------------------------------------------------------------
to view samples please keep on scroll down....

we also can be find at :

http://www.flickr.com/photos/candid_syndicate_photography
http://naznazreen.fotopages.com

call us for booking :::
nash ::: 012 3492254
enquiry :::
candidsyndicate@yahoo.com (please your name, contact number and event date for quick respond)
YM ::: candidsyndicate

::: also READY to go for Brunei, Singapore & Indonesia...


Tuesday, 3-Apr-2007 07:57 Email | Share | | Bookmark
::: wedding ::: full version ::: hairu & mahadi ::: titiwangsa
















Client's Testimonial
Quote:
to candid syndicate team-nash & gee
thanks for extreme nice n beautiful wedding pics...semua relatives n friends kagum ngan hasil kerja korang.. ..memang penat giler dipaksa posing dan sengih ..hehe..tapi berbaloi sangat bila tgk gambar-gambar tuh.. to sesapa kat luar sana yg nak kahwin, tak rugi amik dorang as ur photographer

Wed 4-Apr-2007 02:51
Posted by:hairu & mahadi eiru78@yahoo.com
IP: 218.111.183.24


hullaaa........

minta maaf banyak2 pada semua!!! kebizian yang melanda kebelakangan nie...hampir membuatkan kami tidak menang tangan untuk selalu menghapdet. sementelah... permintaan pelanggan setiap minggu... memenuhi setiap ruang waktu...syukur alhamdulillah!

apa pun...kami di sini ingin mengucapkan RIBUAN TERIMA KASIH di atas setiap sokongan dan setiap dorongan DARIPADA ANDA SEMUA. setiap komen...dan setiap kata-kata yang dilontarkan adalah SEMANGAT UNTUK KAMI terus berjuang di arena ini...dan kami amat menghargai KEHADIRAN ANDA SEMUA kerana tidak pernah jemu untuk terus mewarnai hari-hari kami di sini.. TERIMA KASIH !!

Untuk HAIRU & MAHADI...

ini untuk kalian...terima kasih kerana sudi menjadi pelanggan kami... terima kasih juga kerana terus memberi sokongan kepada kami dengan mewar-warkan kami kepada beberapa teman kalian...budi dan jasa kalian tak akan kami lupa sampai bila2... semoga kalian berdua terus kekal bahagia sehingga ke akhir hayat...amin...!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

PHOTOGRAPHY SERVICES....

pick up THE LOWEST price and you STILL get THE BEST QUALITY from us!! so...

still looking for PHOTOGRAPHER ? for the WEDDING DAY ?

NO WORRIES! we are still open for BOOKING ? from now till next year 2008 !!
dont wait !! call us now 012 3492254 nash


-------------------------------------------------------------------------------------------------

FROM A LADY TO ALL LADIES OUT THERE.... !!

we are also proud to introduce a new brand and service from candidsyndicate for year 2007!

so to all brides to be...please do not hesitate to call us at 0123492254 directly for more information and details on our make up, facial and aromatherapy massage services


-------------------------------------------------------------------------------------------------
to view samples please keep on scroll down....
we also can be find at :
http://www.flickr.com/photos/candid_syndicate_photography
http://naznazreen.fotopages.com

call us for booking :::
nash ::: 012 3492254
enquiry :::
candidsyndicate@yahoo.com
YM ::: candidsyndicate

::: also READY to go for Brunei, Singapore & Indonesia...


Thursday, 8-Feb-2007 07:29 Email | Share | | Bookmark
:::izwan & shazz ::: wedding ::: shah alam & putrajaya :::

salam bakal pak mentua dulu....
"masuk2! jangan malu..." suara dari dalam...
hehe...muka penuh suspens....
View all 60 photos...






Client's Testimonial
Quote:
dear Nash & co.
Thanx for making our event more colourful and memorable. Such a lovely photos.. Memang we all puas hati sangat sangat... sungguh tidak rugi we all hire u. It's such a nice and fun time working with u girls, memang kelako.. hehehe berpanas kat putrajaya tu.. aduhhh dah tak larat masa tu. muka we all pun dah toya dah tp the results are beautiful!! memang teruk ler kitorang kena buli ngan si nash ni.. owhh man .. outdoor shooting tu memang tiring.. tp bagusnya hire derang ni sebab keagresifan dan keaktifan diorang. memang diorang fully utilise amanah yg diberikan which is to be our official photoj. masa nikah, bersanding n bertandang memang si nash ni pulun abis- bersungguh sungguh dia!! tak rugi wehh korang hire dia (nash, aku jek ko la sket ) huuhuhuhu.. moral of the story.. we give u 8 out of 5 star.. uikk
ps: nanti jgn lupa ek complimentary photo our 1st child kekekekekekeek

Thu 15-Feb-2007 09:21
Posted by:kami lah pengantin tu
IP: 60.51.88.130

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

hulaaaaa...

majlis kedua pasangan ni...berlangsung memang penuh meriah!! dari acara bernikah hinggalah ke bertandang...suasananya memang happening...dan kami yang diberi tanggungjawab untuk merealisasi dan mensensasikan majlis mereka ni pun apa lagi 'belasah' dan pukul habis2an pada hari tu..

to izwan dan shazz...korang memang best...memang sempoi habis !! memang kelakar !! walaupun penat bagai nak rak..tapi kami puas dapat buli korang.....

apapun tahniah kat korang...and cepat2 timang baby tau....

enjoy lah sebahagian daripada pics dorang ni...dari nikah.... ke rumah perempuan dan..... ke rumah lelaki...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

call us for booking :::
nash ::: 012 3492254
enquiry :::
candidsyndicate@yahoo.com
YM ::: candidsyndicate@yahoo.com


Thursday, 25-Jan-2007 17:48 Email | Share | | Bookmark
::: majlis doa selamat... rumah baru ::: ukay perdana :::

kediaman indah di pinggiran ukay...
pintu tengah...
landscape di pintu masuk...
View all 10 photos...





photos by : gee

assalamualaikum...

tugasan kami bukan sekadar di majlis perkahwinan.....

baru-baru ini...kami dijemput untuk merakamkan majlis kesyukuran dan doa selamat di kediaman baru salah seorang kenamaan. meskipun hanya majlis kesyukuran dan doa selamat...kami amat berbesar hati kerana beliau berasa amat gembira dan berpuashati dengan hasil kerja kami. Malah beliau juga telah merancang untuk menggunakan khidmat kami sekali lagi...untuk merakamkan keseluruhan sudut dan rekabentuk kediaman baru beliau ini di masa akan datang...syukur alhamdulillah...

paling mengejutkan kami...beliau juga berminat untuk mempelajari ilmu fotografi dari kami...sedangkan kami ini pun...masih lagi dalam proses pembelajaran dan terus belajar...kata beliau 'ongkosnya di tanggung beres'...macam tak percaya je... tapi alhamdulillah sekali lagi di atas kepercayaan beliau....

apapun kami amat merasa bangga dan amat berterima kasih kepada beliau di atas segala layanan 'first class' yang diberi...sampai bila2 pun kami tak akan lupa....

thank you so much Dato'....dan yang paling kami tak akan lupa...ialah gelaran dato' kepada kami..."budak tak reti duduk diam"... (tapi...memang itulah kami...kalau dah buat kerja...memang tak reti nak berhenti...sampai makan minum pun tak ingat...kalau bukan dato' sendiri yang 'tarik' kami ke tepi untuk makan.... memang kami pun tak perasan nak berhenti.... thanks again dato'...

so enjoy the pictures....hasil assignment gee yang pertama...dan saya boleh katakan... walaupun baru pertama kali...beliau telah berjaya menghasilkan sesuatu yang 'layak' untuk saya paparkan di sini...

nash

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

call us for booking :::
nash ::: 012 3492254
enquiry :::
candidsyndicate@yahoo.com
YM ::: candidsyndicate@yahoo.com


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net