the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Oct-2010 19:41 Email | Share | | Bookmark
::: YEAR END 2010 PROMOTION BY THE LADIES TEAM PHOTOGRAPHER :::

YEAR END WEDDING PHOTOGRAPHY PROMOTION!!!
STARTED FROM RM900.00.
EARLY BIRD !!!!


call : 012 349 2254 (nash)
email : candidsyndicate@yahoo.com
facebook : nash_candidsyndicate@yahoo.com


Hunting Line 012 349 2254

"terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami memohon ....amin ...amin ...amin..."

© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008



Thursday, 19-Aug-2010 16:40 Email | Share | | Bookmark
♥ apart of PHOTOGRAPHY we also do BEADING for WEDDING COSTUME ♥



photography by candidsyndicate

halluuuuuu ...... ♥

hahahaha lama giler tak update kan...? agak kebizian melampau dengan tugasan2 photography dan rutin harian .... membuatkan jemari ini lebih banyak mengarah kepada kerja2 editing dan sebagainya ...

ok ... apa pun nash harap kengkawan kat luar sana semuanya sihat2 belaka and oh ya! SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA ... semoga puasa kita kali ini lebih diberkati Allah swt ...

entry kali ini agak berlainan dari biasa... kerana nash nak memperkenalkan sentuhan chintaMANIK kepada anda semua ... sentuhan manik ... sentuhan magic beliau sangat berbisa ... bukan hanya pada BAJU KURUNG malah pada BAJU2 PENGANTIN dan sebagainya ... kalau tak percaya anda oleh add facebook beliau di alia chintaMANIK atau lady_ophelia19@yahoo.com ...

saksikan sendiri ... alami sendiri akan sentuhan chintaMANIK! you won't regret!!!

antara label yang bernaung di bawah bumbung CANDIDSYNDICATE STUDIOGRAPHY, chintaMANIK hari ini, bukan setakat menerima tempahan dari tempatan malah turut menerima tempahan2 dari Sabah, Sarawak, Singapura dan Brunei ...

so untuk bakal2 pengantin yang mengimpikan busana pengantin anda meletopssss, jangan lepaskan peluang ini ... add chintaMANIK di facebook beliau untuk melihat lebih banyak contoh2 jahitan manik sentuhan beliau ...

facebook ♥ alia chintaMANIK atau lady_ophelia19@yahoo.com
hunting line ♥ o12 349 2254


Hunting Line 012 349 2254
Email ♥ candidsyndicate@yahoo.com
Facebook ♥ nash_candidsyndicate@yahoo.com
Facebook ♥ lady_ophelia19@yahoo.com


2010 job updates check it OUT !!!

JANUARY 2010

::: 9 jan 2010 ::: fika & deen ::: nikah ::: pandan indah ::: kuala lumpur ::: photography :::
::: 10 jan 2010 ::: fika & deen ::: sanding ::: pandan indah ::: kuala lumpur ::: photography :::
::: 23 jan 2010 ::: shaiful & zura ::: nikah ::: segamat ::: johor ::: photography :::
::: 24 jan 2010 ::: shaiful & zura ::: sanding ::: segamat ::: johor ::: photography :::
::: 29 jan 2010 ::: alim & sya ::: nikah ::: cheras ::: kuala lumpur ::: photography :::
::: 30 jan 2010 ::: alim & sya ::: berinai ::: cheras ::: kuala lumpur ::: photography :::
::: 31 jan 2010 ::: alim & sya ::: sanding ::: cheras ::: kuala lumpur ::: photography :::


FEBRUARY 2010

::: 13 feb 2010 ::: anuar & ifa ::: nikah ::: selayang ::: selangor ::: photography :::
::: 14 feb 2010 ::: anuar & ifa ::: sanding ::: selayang ::: selangor ::: photography :::
::: 20 feb 2010 ::: zul & jue ::: outdoor shoot ::: putrajaya ::: photography :::
::: 21 feb 2010 ::: hakimi & sal ::: sanding ::: batu pahat ::: johor ::: photography :::
::: 28 feb 2010 ::: mazli & yus ::: sanding ::: batu caves ::: selangor :::photography :::


MARCH 2010

::: 3 mac 2010 ::: taiping ::: perak :::
::: 4 mac 2010 ::: taiping ::: perak :::
::: 5 mac 2010 ::: taiping ::: perak :::
::: 12 mac 2010 ::: shikin & faizal ::: nikah ::: gombak ::: selangor ::: photography :::
::: 13 mac 2010 ::: shikin & faizal ::: sanding ::: gombak ::: selangor ::: photography :::
::: 28 mac 2010 ::: zam & dayah ::: sanding ::: damansara ::: kuala lumpur ::: photography :::


APRIL 2010

::: 1 april 2010 ::: multilift ::: drama launching ::: kuala linggi ::: negeri sembilan ::: photography :::
::: 3 april 2010 ::: dr jihan & kapten dr syazwan ::: nikah & sanding ::: kelana jaya ::: kuala lumpur :::photography :::
::: 4 april 2010 ::: dr jihan & kapten dr syazwan ::: hi tea ::: holiday villa ::: kuala lumpur ::: photography :::
::: 10 april 2010 ::: d' elsa catering ::: food photography ::: titiwangsa ::: kuala lumpur ::: photography :::
::: 18 april 2010 ::: mas & radzwan ::: pregnant shoot ::: koi park centra ::: kuala lumpur ::: photography & make up :::
::: 30 april 2010 ::: ain & pasangan ::: nikah ::: putrajaya ::: photography :::


MAY 2010

::: 1 may 2010 ::: ain & pasangan ::: sanding ::: putrajaya ::: photography :::
::: 8 & 9 may 2010 ::: STILL AVAILABLE!
::: 15 & 16 may 2010 ::: STILL AVAILABLE!
::: 22 & 23 may 2010 ::: STILL AVAILABLE!
::: 26 may 2010 ::: shasha ::: kepong ::: selangor ::: henna ONLY :::
::: 28 may 2010 ::: suzie ::: nikah ::: felda keratong ::: pahang ::: photography :::
::: 29 may 2010 ::: suzie ::: sanding ::: felda keratong ::: pahang ::: photography :::
::: 30 may 2010 ::: STILL AVAILABLE!


JUNE 2010

::: 4 june 2010 ::: wan & adda ::: nikah ::: beranang ::: selangor ::: photography & henna :::
::: 5 june 2010 ::: wan & adda ::: berinai ::: beranang ::: selangor ::: photography & henna :::
::: 6 june 2010 ::: wan & adda ::: sanding ::: beranang ::: selangor ::: photography & henna :::
::: 12 june 2010 ::: wan & adda ::: bertandang ::: temerloh ::: pahang ::: photography :::
::: 13 june 2010 ::: shuhada & pasangan ::: sanding ::: klang ::: selangor ::: photography :::
::: 19 june 2010 ::: ain & pasangan ::: sanding ::: gemas ::: negeri sembilan ::: photography & make up :::
::: 26 & 27 june 2010 ::: STILL AVAILABLE![/size]

JULY 2010

::: 3 & 4 july 2010 ::: STILL AVAILABLE!
::: 10 & 11 july 2010 ::: STILL AVAILABLE
::: 17 & 18 july 2010 ::: STILL AVAILABLE
::: 25 july 2010 ::: nazri & nur zawani ::: tunang ::: sg. buloh ::: selangor : photography :::
::: 31 july 2010 ::: STILL AVAILABLE!


AUGUST 2010

::: 1 ogos 2010 ::: khairul nizam & nurul hashimah ::: tandang ::: keramat ::: kuala lumpur : photog :::


SEPTEMBER 2010

::: 18 & 19 sept 2010 ::: STILL AVAILABLE!
::: 20 sept 2010 ::: raya open house ::: Jemmy & family ::: setiawangsa ::: photography :::
::: 22 sept 2010 ::: product shoot ::: roziana couture ::: batu caves ::: photography :::
::: 23 sept 2010 ::: kids shoot ::: petrosains ::: photography
::: 25 sept 2010 ::: zuhri & fira ::: nikah ::: tmn melawati ::: kuala lumpur ::: photography :::
::: 26 sept 2010 ::: zuhri & fira ::: sanding ::: tmn melawati ::: kuala lumpur ::: photography :::


OCTOBER 2010

::: 2 & 3 oct 2010 ::: STILL AVAILABLE!
::: 2 oct 2010 ::: Multiflift RaYa Open House ::: kuala linggi ::: photography :::
::: 10 oct 2010 ::: aimi & nazrul ::: tunang ::: lembah keramat ::: photography :::
::: 16 & 17 oct 2010 ::: STILL AVAILABLE!
::: 23 & 24 oct 2010 ::: STILL AVAILABLE!
::: 30 oct 2010 ::: nikah & sanding ::: zureen & syed ::: wangsa maju ::: photography :::
::: 31 oct 2010 ::: sanding ::: khairul bariyah & pasangan ::: bandar baru bangi ::: photography :::

NOVEMBER 2010

[size=9]::: 6 & 7 nov 2010 ::: STILL AVAILABLE!
::: 13 & 14 nov 2010 ::: STILL AVAILABLE!
::: 20 nov 2010 ::: eda yuhana & mohd hafiz ::: sanding ::: ipoh ::: photography :::
::: 27 & 28 nov 2010 ::: STILL AVAILABLE!


DECEMBER 2010

::: 3 dec 2010 ::: PERETAK reunion ::: cameron highland ::: pahang ::: yipppiiiiii!!!!
::: 4 dec 2010 ::: PERETAK reunion ::: cameron highland ::: pahang ::: yipppiiiiii!!!!
::: 5 dec 2010 ::: PERETAK reunion ::: cameron highland ::: pahang ::: yipppiiiiii!!!!
::: 6 dec 2010 ::: bukit merah lake town resort ::: perak ::: yipppiiiiii!!!!
::: 7 dec 2010 ::: bukit merah lake town resort ::: perak ::: yipppiiiiii!!!!
::: 11& 12 dec 2010 ::: STILL AVAILABLE!
::: 18 & 19 dec 2010 ::: STILL AVAILABLE!
::: 25 & 26 dec 2010 ::: STILL AVAILABLE!


ps : weekdays open for any EVENTS or STUDIO SHOOT !!!

Dan sejujurnya kepada rakan-rakan PELANGGAN AKAN DATANG ... jika anda telah pun mempunyai tarikh tetap untuk majlis anda ... kami syorkan anda BUATLAH TEMPAHAN SEAWAL YANG MUNGKIN .... kami enggan anda kecewa KERANA nanti, kami pun akan sedih jugakkk huhuhuhu ***


Hunting Line 012 349 2254
Email ♥ candidsyndicate@yahoo.com
Facebook ♥ nash_candidsyndicate@yahoo.com
Facebook ♥ lady_ophelia19@yahoo.com


"terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami memohon ....amin ...amin ...amin..."

© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008


Thursday, 19-Aug-2010 15:37 Email | Share | | Bookmark
♥♥♥ syed ihsan & salizah ♥♥♥ shah alam ♥♥♥











♥♥♥ THIS IS WHAT WE OFFER TO YOU ♥♥♥

PHOTOGRAPHY * wedding photography * event * studio * portraitre * outdoor *



MAKE UP ARTISTE * wedding * dinner * make up party *



HENNA DESIGN * wedding * henna party *



CATERING AND CANOPY * wedding * hi-tea * any event *



ALBUM DESIGN * wedding * family album *



BEADS DESIGN * wedding * baju kurung * dress *


© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008


Friday, 23-Apr-2010 08:59 Email | Share | | Bookmark
::: zura & wan ::: bertandang ::: bora ombak ::: ampang :::






lokasi : bora ombak, ampang

sesuatu yang menyeronokkan bila berpeluang beraksi dan turun padang di lokasi yang cantik dan indah seperti di bora ombak, ampang ni ... banyak subjek dan details yang menarik boleh diaplikasikan di dalam sekeping gambar ...

lebih gempak dan satu bonus ... bila pasangan pengantin tidak jemu dan tidak segan2 untuk beraksi di hadapan kamera ... sementelah ini lah saat-saat manis dan bersejarah yang perlu dirakam dan dijadikan kenangan seumur hidup mereka ....so kalau malu memang rugi lah jawapnya!

kepada wan dan zura ... thank you guys kerana memberi peluang dan meletakkan sepenuh kepercayaan kepada kami untuk merakamkan detik2 manis dan indah bersejarah kalian ... kalian memang best ... and tak jemu lensa kamera kami menatap wajah2 kalian pada hari tersebut ...

kepada bakal2 pengantin ... harus selalu kalian ingat .... hari bersejarah seperti ini, hanya datang sekali di dalam hidup ... gunakan segala peluang yang ada, beraksi lah sepuas hati dengan sebaik mungkin bila kalian berada di hadapan lensa kelak .... kerana wajah2 yang tergambar hari inilah yang akan dibawa sehingga ke hujung hayat ....amin .... ingat tuuuu!

untuk pengetahuan ... di TAHUN 2010 ini ... ada beberapa penambahan dalam servis kami antaranya HENNA DESIGN, CATERING dan JAHITAN MANIK BAJU KURUNG dan BAJU PENGANTIN .... opssss! jangan salah faham, bukan nash sorang yang buat semua ini tau.... sebenarnya semua ni usaha rakan-rakan baik nash yang sudi untuk berkolaborasi bersama CANDIDSYNDICATE semoga bertambah murah rezeki kami .... insyallah ...amin ...

jadi kepada bakal2 pengantin di luar sana .... diharapkan agar CANDIDSYNDICATE akan menjadi one stop centre untuk hari bersejarah anda .... andai ada sebarang pertanyaan untuk perkhidmatan di bawah, sila hubungi nash untuk keterangan lanjut ye ...


PHOTOGRAPHY * wedding photography * event * studio * portraitre * outdoor *



MAKE UP ARTISTE * wedding * dinner * make up party *



HENNA DESIGN * wedding * henna party *



CATERING AND CANOPY * wedding * hi-tea * any event *



ALBUM DESIGN * wedding * family album *



BEADS DESIGN * wedding * baju kurung * dress *



Dan sejujurnya kepada rakan-rakan PELANGGAN AKAN DATANG ... jika anda telah pun mempunyai tarikh tetap untuk majlis anda ... kami syorkan anda BUATLAH TEMPAHAN SEAWAL YANG MUNGKIN .... kami enggan anda kecewa KERANA nanti, kami pun akan sedih jugakkk huhuhuhu ***


Hunting Line 012 349 2254

[size=9]"terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami memohon ....amin ...amin ...amin..."


© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008


Thursday, 22-Apr-2010 08:15 Email | Share | | Bookmark
::: jue & jef ::: tampin ::: nikah :::







assalamualaikum ......

AYOYOYO lamanye tak update ....! dek kebizian yang melanda dan tahap kesihatan yang tak menentu beberapa bulan yang lalu ... kini alhamdulillah segalanya semakin pulih dan telah kembali seperti biasa ...

terasa sangat2 gian untuk mengabdet ... entry untuk kali ini mengenegahkan Jue dan Jeff ... pasangan yang sangat ideal, secocok dan sangat2 sporting ....

tiga hari berkampung di alor gajah rasanya macam baru semalam nash cover wedding dorang ... sebenarnya album dorang ni dah setahun dalam simpanan nash .... ye lah, sebagai manusia kadang-kala kita hanya mampu merancang tapi Allah yang Maha Berkuasa untuk segala-galanya ... di sebalik kesukaran yang sedang mereka hadapi ketika ini, nash berdoa semoga segala-galanya di permudahkan Allah untuk mereka ... kuat dan tabah menghadapi apa sekali bentuk ujian yang dihadapi ....insyallah....

sooooooooooooo..... untuk melepaskan rasa rindu mereka akan saat-saat manis mereka tempoh hari ... Jue ... Jeff terimalah secebis dari hasil2 kerja nash untuk kalian setelah bertungkus-lumus selama tiga hari di sana .... enjoy guys !

untuk kalian ... terima kasih kerana terus bersama kami ... ramai jugak rakan-rakan pengantin nash yang bertanya ke manakah hilangnya kami .... kenapa senyap dan kenapa dah lama tak update .... sebenarnya nash dan rakan2 yang lain masih berada di sini ...masih terus berkarya dan bergiat seperti biasa ...insyallah ...

so kepada bakal2 pengantin kami ... all the best untuk hari bersejarah kalian kelak!! pastikan anda sudah bersedia untuk beraksi di hadapan lensa kami ....


Hunting Line 012 349 2254

"terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami memohon ....amin ...amin ...amin..."

© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008




[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net