the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Feb-2009 12:30 Email | Share | | Bookmark
: WORKSHOP for WEDDING PHOTOGRAPHY : DONT MISS IT ! LADIES ONLY!

HEY LADIESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!



OPEN FOR LADIESSSSSSSSS PHOTOGRAPHER TO BE ONLYYYY!!!

Untuk Keterangan Lanjut sila hubungi 012 349 2254.

Senarai Student Yang Confirmed Untuk 19 April 2009 - Sunday

1. Niza - deposit paid
2. Salihah - deposit paid
3. Masliza - deposit paid
4. Azian - deposit paid
5. Gdaishah - deposit paid
6. Rashaiza - deposit paid
7. Irawani - deposit paid
8. Aliza Mansor - paid full
9. Wawa Shukor - paid 300
10.Husnidar Hussein - deposit paid
11. Kay - deposit paid - KAY PLEASE CALL NASH URGENT!!!
12. Ainul Fakhriah - deposit paid


::: DEPOSIT Untuk Pengesahan Tempat Duduk RM100 sahaja.
::: PENGESAHAN tempat duduk hanya setelah anda membayar deposit
::: Bayaran boleh dibuat melalui AKAUN MAYBANK 164397947115 (Nazreen Mohammed Nasir)
::: Setelah bayaran dibuat sila email/call/sms kepada kami untuk pengesahan pihak kami pula...

::: RM350 merangkumi pembelajaran mengenai Teori dan Practikal
::: 20 % mengenai kamera (basic) dan 80% mengenai wedding PHOTOGRAPHY
::: Berkongsi Pengalaman bersama Moderator sepanjang beliau terbabit di dalam Wedding Photography
::: Sarapan, Makan Tengahari dan Jamuan Petang
::: T-Shirt Candidsyndicate
::: Sijil Penyertaan
::: Peluang untuk Tag Along bersama Team Candidsyndicate di Majlis2 Resepsi dan sebagainya

*** anda tidak perlu ada DSLR untuk menyertai bengkel ini ... memadai anda mempunyai kamera compact berbekalkan minat yang mendalam untuk menceburi bidang ini ... kerana setelah menyertai bengkel ini, anda akan tahu ... apakah DLSR yang paling sesuai untuk merealisasikan impian anda ini .... trust me! ***

*** anda tidak tahu apa-apa mengenai penggunaan kamera, anda masih boleh menyertai workshop ini ... kami ada caranya .... ***



Hunting Line 012 349 2254


Wednesday, 24-Dec-2008 13:00 Email | Share | | Bookmark
::: shahril & aida ::: pandan lake club :::





::: YESSSSSSS !!!! YEAR END WEDDING PROMOTION for 2009 ::: OPEN FOR BOOKING :::


Hunting Line 012 349 2254

"terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami memohon ....amin ...amin ...amin..."

© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008



Tuesday, 23-Dec-2008 16:30 Email | Share | | Bookmark
::: sya & rashidi ::: dewan tabung haji :::






Hunting Line 012 349 2254

"terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami memohon ....amin ...amin ...amin..."

© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008



Wednesday, 3-Dec-2008 20:07 Email | Share | | Bookmark
::: YEAR END WEDDING PROMOTION for 2009 ::: OPEN FOR BOOKING :::


>> EMAIL OR CALL US ...
>> LEAVE YOUR EVENT DETAILS AND YOUR CONTACT NUMBER ...
>> WE WILL CALL YOU FOR FUTHER DETAILS ...


horrray...!!!!!

aduh letihnya ... baru je balik dari menyelesaikan album-album untuk customer ... dan masih ada lagi dua album yang perlu dibereskan secepat mungkin sebelum masuk TAHUN BARU ni ... dan alhamdulillah, setakat ni semuanya berjalan lancar seperti yang dirancangkan ...

KERANA APA? kami tak kisah kami tak cukup tidur ... kami tak kisah kami 'termiss' makan atau minum sekalipun ... kami tak kisah dengan cuti umum atau sebagainya ... kami jugak tak kisah kalau tak sempat nak shopping sempena Mega Sales yang tengah berlangsung sekarang ni huhuhuhuhu... kami tak kisah tiga-empat hari tak jumpa tilam bantal kami yang empuk ... semata-mata UNTUK SIAPA? semata-mata untuk ANDA ... rakan pelanggan-pelanggan kami yang budiman ... yang percaya akan kami ... yang percaya menyerahkan kepada kami untuk merealisasikan impian perkahwinan mereka .... terima kasih banyak-banyak-banyak-banyak ...

dan untuk TAHUN 2009 ... ya! KAMI MASIH lagi MENERIMA TEMPAHAN ...jangan was2 untuk bertanya okay .... 'the Ladies Team PhotoG' sentiasa bersedia pada bila2 masa ...

so kepada yang masih mencari-cari, yang inginkan kelainan, yang inginkan sentuhan 'the Ladies Team' hubungi kami atau hubungi nash sendiri ... untuk tahu apakah PAKEJ TERHEBAT 2009 kami .... yessssaaaaa!!!

oklah ... mata pun dah mengantuk sangat-sangat ni ... dah pukul 5 pagi pun ... huhuhuhuhuh ... nak titon kejap ongkeh!

salam sayang dari kami,
the Ladies Team Photographer
nash, gee & anis

::: YESSSSSSS !!!! YEAR END WEDDING PROMOTION for 2009 ::: OPEN FOR BOOKING :::


Hunting Line 012 349 2254


Wednesday, 5-Nov-2008 13:04 Email | Share | | Bookmark
::: fida & rizam ::: langkawi ::: kedah :::




photos by gee candidsyndicate
make-u by anis candidsyndicate
location chalet pondok keladi, chenang beach, suitable for wedding occasion and accomodation


© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008


hallllluuuuuuuuuuuuuuuu..............!

mengenali pasangan rizam dan fida ni, nash boleh katakan mereka ni antara the most sporting couple ... the most giler2 couple ... and the most selamba couple on earth yang kitaorang pernah jumpa!!!

mana taknya .... dari mula dorang call nash untuk booking sampailah ke hari majlis dorang, we all macam dah kenal lama ... seriously, langsung takde formal2 ... langsung takde kekok2 antara satu sama lain ... tiba2 je boleh jadi satu kepala ... memang best betol!

bila dah sekepala, kerja pun enjoy ... dorang beraksi memang tak hengat dunia! ada je aksi2 spontan yang dorang ... yang buat kami tak kering gusi. rizam laks paling suka menyakat dan buli fida ... tak cukup fida, ngan kitaorang2 pun dia buli sekali ... cet!

to fida & rizam ... its really fun working with you guys! memang sempoi ... memang giler2 ... and terima kasih banyak2 sebab sanggup IMPORT kami bertiga, nash, gee and anis ... jauh2 dari KL untuk merealisasikan wedding you all di Langkawi ... satu kenangan indah yang tak akan kami lupa sampai bila2 for sure!

tapi ... hehehehe

ada jugak perkara yang memeningkan kepala kami dengan dorang berdua ni ...! nak tahu apa?!! haaaaaa .... masa nak pilih gambar dorang untuk buat album ...!

disebabkan terlalu ... dan terlalu banyak sangat shots2 yang menarik dari dorang berdua ni ... kami jadi berpinar bijik mata ... tak tahu nak pilih yang mana satu ... nak buang gambar ni sayang ... nak buang gambar tu pun sayang ...

sudahnya, dari satu album yang sepatutnya kami janjikan ... kami print lagi satu album percuma khas untuk dorang .... haaaaa puas hati aku tak payah nak pening2 kepala! hahahahahaha

dorang memang tak tahu! so masa dapat album tu dorang memang terkezut ...! muka masing2 pun cuak semacam ... tak percaya atau takut kena bayar lebih ... ? hahahahaha

tapi itulah hakikatnya ... keseronokan kadang2 buat kami lupa diri masa shooting ... hahahahaha

okay lah guys! enjoy the pics ... nash nak sambung Zzzzzzz


Hunting Line 012 349 2254


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net