the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 5-Feb-2008 11:39 Email | Share | | Bookmark
::: ijam & tinie ::: keramat :::


© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008


Client's Testimonial
Quote:
Nash..errkk..at last kuar gak gambor kitaorg yg ala2 nie..wpun lst yearnyer even tetapi tetap akan kami kenang selamanyer..mn boleh lupe outdoor kt tasik yg ade org memancinglah..kene phewit2 ngan org keliling lagik..(malu wooiii..) tapi..bile gmbr dh siap xhengat dh berpanas dh sumer tuh..rs2 mcm nk bt lagik jerr...hahahahah

Ngan Nash nie..xbleh bt malu2..kene hentam muke xmalu jerr...yg penting kata2 Nash cemane tensen ms hari kawen yg penting kene senyum jerrr...kan Nash?? Thanx gak utk gmbr2 ms mlm berinai..suke betul duk layan tgk gmbr2 tuh sumer..

Agak2 kalu nk amik Nash lagik utk baby cukur jambul ok tak?? hikhikhikhik..kami menanti nih..xlama jerk lagikk...hope Nash pree lh ms tuh..

Last but not least..idup Power Purf Gul..thanks gak kt Kak Anis & Gee..

Tinie & Ijam.
Fri 15-Feb-2008 09:49
Posted by: kamilah tue...
IP: 124.13.


pheeeeewiiiiit....!!!

yey!! inilah pengantin nash yang paling comel ... dua2 comel dan dua2 faveret nash!! sebab dorang ni memang humble, sempoi and low profile sangat2!! masa wedding dorang pun, dorang ... ikut je apa yang nash suwuh ... memang budak baik .... paling best masa nash buat open house hari tu, dorang sudi datang dan lepak sama2 ... thanks guys!

for tinie & ijam ... u all memang best ... sempoi dan selamba ... nash tak akan lupa kenangan kita bertiga outdoor kat tasik yang ntah hapa2 ntah tu ... tp bila dah jadik gambar hehehehe boleh tahan pulak cantiknya dalam gambar ... memang pandai korang posing ...and nash suka sangat tengok ijam nie ... sayang and romantik gilersss sangat dia dengan tinie ... untung tinie tau

apa2pun guys .... nash doakan semoga korang berdua bahagia sehingga ke akhir hayat ... nanti dah ada baby .. calling2 lah yer ... take care guys ... love ya!!!!

and untuk geng2 fp kat sini pulak ... thanks thanks thanks soooooo much for all your comments and sorry banyak2 ... kalau ada yng tak sempat nash balas ... selain sibuk dengan editing, shooting dan sebagainya ... kami juga sedang sibuk berpindah ke lokasi yang baru ... ermmm tak leh kasik tahu dulu ... nanti dah siap segala kelengkapan .. nash akan uplod pics kat sini kaiiii .....

okay lah guyss .... cam biasa .. jaga diri baik2 okay ... jaga makan ... dan jaga kesihatan ... sememangnya u geng .. u all memang the best and thanks again for sudi2 singgah kat sini .. appreciate banget ... muuuuuahhhssssssss !!!

::: 2008 STILL OPEN FOR BOOKING !!! DONT WAIT!!! No REGRET!! GO! GO! GO LADIES TEAM!

call us for booking :::
nash ::: 012 3492254
enquiry ::: candidsyndicate@yahoo.com
YM ::: candidsyndicate@yahoo.com


special message :-
khas kepada kengkawan yang tinggalkan komen2 kat bawah ni ... dimaklumkan buat masa ni ... nash sedang dilanda kebizian yang amat2 sangat2 ... insyallah samada cepat atau lambat ... nash akan tetap berkunjung ke teratak kalian nanti ... walaupun sebenarnya hati ni meronta-ronta sangat nak membalas kunjungan kalian .. kalau boleh sekarang jugak ... ! apa pun terima kasih banyak-banyak!! i will take note nama kalian satu persatu, insyallah ...


Wednesday, 9-Jan-2008 16:54 Email | Share | | Bookmark
::: azmier & farah ::: reception ::: kuala lumpur






© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008



salam MAAL HIJRAH 1429 ...

di mana juga kalian berada ... semoga kalian sentiasa dirahmati dan diberkati ALLAH dan semoga tahun 1429 ini ... bertambah-tambahlah lagi rezeki kita ye .. insyallah ....

guyss .... pasangan kat atas ni ... nash panggil dorang ni '2 budak nakal' sebab apa tau.. ? sebab dorang dua orang ni memang nakal ... part buat kelakar memang nombor satu sampaikan nash sendiri nyaris2 tertelan anak tekak dek 2 orang budak nakal ni ... masa amik gambar ... dorang ni memang selamba je kat atas pelamin ... dia buat hal dia je .... pastu ada je menda nak buat lawak ...

apapun '2 budak nakal' ni memang best ... memang sempoi ... memang selamba gaban ..hehehehe


Tuesday, 25-Dec-2007 11:15 Email | Share | | Bookmark
::: zafiz & nurul ::: nikah ::: seremban :::






hulllaaaaaa guys ...

tak lama jer lagi ... kita akan melangkah ke tahun baru 2008 ... amacam? ada azam baru kew? nash? alhamdulilah ... azam tahun ni telahpun berjaya dilaksanakan .... and untuk tahun depan, memang nash ada menyimpan satu azam yang amat tinggi ... tatau lah akan berjaya atau tidak dicapai .. kita tengok je lah nanti ...

apa2 pun usaha ... sememangnya harus sentiasa ditingkatkan ... putus asa jangan ada dalam kamus hidup dan sayangilah insan2 yang menyayangi anda ....

okay guyssss.... untuk couple di atas ni ... actually dorang ni tengah bahagia yang amat2 sangat! mana taknyer ... tak lama lagi dari sekarang ... akan tiba pula kehadiran insan baru ... baby baru dalam hidup mereka ... ermmm memang efisen sungguh dorang ni .... usaha tangga kejayaan betul .... hehehehehe

apa2 nash tumpang gembira sangat2!! bestnyer bila dengar kawan2 yang nash kenal dah berbadan dua ... sorang2 lak tu dapat baby baru ..... beshhhhhh

nurul & zafiz ... jaga diri baik yer ... dengar kata still lagi morning sicknesssss ... dua2 sekali pulak tu ... ermmm memang sweet couple ... loves u both ... take care bebeh ...!!!

PENUTUP TIRAI 2007


oh ya guys! kalau u all nak tahu ... inilah sebahagian wajah2 yang paling banyak meninggalkan nostalgia manis buat kami di sepanjang kalendar 2007 ini. dan ini jugalah wajah2 yang telah banyak menyokong dan memberikan semangat kepada kami sepanjang tahun ini ...

tanpa mereka ... tak mungkin kami masih berada di sini ... dan tanpa mereka juga ... tak mungkin kami dikenali ... syukur seribu rahmat kerana sehingga ke saat ini ... rata-ratanya mereka telah pun menjadi antara sahabat yang paling akrab dengan kami ...

rasanya macam baru semalam je kami turun cover majlis u all .... ada yang cuma sehari ... dan paling banyak tiga hari majlis .... yang tiga hari majlis ni ... rasa macam nak pitam pun ada masa tu ... tapi disebabkan enjoy sangat amik gambar ... langsung tak terasa penat letih ... dah balik rumah baru rasa nak pengsan ...

paling best jugak ... antara dorang2 ni ... ada yang berkerja keras tolong canang2kan lagi ... kami ni kat member, sepupu, anak sedara atau sesiapa je lah! ... pantang dengar ... kalau ada yang nak kawen ... mesti nama nash naik ... hehehe tengkiu ... tengkiu sangat2!! i lap u so much ... !!

apapun guys ... u all memang best ... ingat balik majlis dorang ni satu2 ... memang buat kami tersenyum ... ada je yang benda2 lucu yang mencuit hati ... tapi bila time nak balik ... mulalah rasa berat hati ... nak2 kalau cover majlis yang tiga hari berturut2 tu .... waaa...mesti jadi syahdu perasaan ....

oklah guys ... dikesempatan yang ada ni ... we all nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2008 kepada semua ... terutama kepada gang2 kat atas ni ... dan gang2 yang tak jemu2 singgah kat teratak buruk kami ni ... juga kepada gang2 yang baru pertama kali singgah ke rumah kami ni ... silakan ... silakan masuk jangan malu2 ... buat macam rumah sendiri ...

People come into ur life for a reason, a season or a lifetime. When u know which one it is, u'll know what to do for that person. When someone is in ur life for a REASON, it is usually to meet a need u have expressed. They are there for the reason u need them to be.

Some people come into your life for a SEASON, because ur turn has come to share, grow or learn. They bring u an experience of peace or make u laugh. They may teach u something u have never done. They usually give u an unbelievable amount of joy. Believe it, it is real but only for a season.

LIFETIME relationships teach u lifetime lessons, things u must build upon in order to have a solid emotional foundation. Ur job is to accept the lesson, love the person & put what u have learned to use in all other relationships & areas of ur life.

It is said that love is blind but friendship is clairvoyant.... THANK U for being a part of my life whether u were a REASON, a SEASON, or a LIFETIME!


guys ... love you and take care okay! and thanks for the comments dan kata2 indah ini ... memang pembakar semangat dan doa buat kami .... amin....


Thursday, 6-Dec-2007 14:00 Email | Share | | Bookmark
::: siti & achoi ::: sungai buloh :::






Client's Testimonial
Quote:
Nashhhhhhh.... uhuk2 ala.. windu le...mile nk jumpen nihhh.. maceh...terkuar dah gambar tawen kita. meriah ngan taringku itu hehe.achoi kim calammm.. sogan la kita yg pemalu ni nges nges..close up tak ingat. hehe.. apa apa pun maceh..touching la baca ayat2 nash..ihik ihik ni yg buat rasa nk balik KL ni gi peluk cium mucuk macin sekarang ni mmg dh jarang ber YM uhuhuh maklumla surirumah tak berintenet lagi.. apa apa pun.. jgn lost contact yeh, kita mana mgkin lupa, melainkan hilang ingatan je hehe. keep up the good work. jgn lupo menjago kesihatan Org2 di luar sana, amik la dorang ni jadik potogaper korang..besttttttt..sempoiiii... cayang nash muah muah ... pstt..ank kmbing tu dh jarang jalan2. dok kandang je.. kan musim ujan ni, dia kata dia takut mandiiiiii bila nk dtg ganu ni... ngamuk kang. hehehe...miss u..

Mon 10-Dec-2007 17:32
Posted by:anakikansepat de anakikanpuyu
IP: 124.82.208.181


pasangan pengantin ni memang cukup special buat nash! pertama kali dorang booking nash untuk majlis dorang, kami memang tak pernah berjumpa. tapi hari2 berYM di talian... dan ianya berterusan selama hampir 6-7 bulan sebelum majlis dorang berlangsung ...

hari2 berYM dengan siti memang buat kami rasa dekat sangat antara satu sama lain ... and kalau nak tahu siti ni ... memang macam kakak2 pada nash .... kalau berYM dengan dia, dia cukup amik berat pasal nash. bila nash on jer YM, dialah orang pertama yang akan tegur nash ... mulalah tanya nash dah mandi ke belum, dah makan ke belum .... ngantuk lagi ke tak ... and kalau nash tak mandi atau tak makan lagi ... mulalah dia membebel ... dalam YM tu membebel ... tapi nash tahu ... sebenarnya dia amik berat pasal nash. satu lagi ... siti ni kelakar ... kelakar sangat2!! kalau berYM dengan dia, nash asik gelak je ... tu yang buat nash senang dengan siti sampai ke hari ni ....

bayangkan ... selama 7 bulan kami berYM tu, pertama kali kami jumpa ... betul2 masa hari majlis dia berlangsung ... dan sepanjang majlis tu ... memang kami betul2 seronok dan enjoy dengan semua moment ... asik ... gelak ... gelak ... gelak ... tapi bila tiba masa nash nak balik ... tak pernah2 nash menangis ... nash boleh menangis ... bila tengok air mata siti pun dah bergenang ... entah lah touching sangat2 moment tu!! ... rasa macam sayu sangat2 nak berpisah ... lagi2 lah lepas kawin ... dia akan ikut achoi berpindah terus ke terengganu ... lagi lah kami sedih ... huhuhu ...

siti .. kalau siti baca ni ... terus terang nash cakap ... kehadiran siti dalam hidup nash memang meninggalkan kesan ... siti baik sangat2 ... achoi pun sama ... setiap masa nash rasa dekat sangat dengan siti walaupun sekarang ni ... kita jarang dapat berYM macam dulu...tapi siti tetap dekat di hati nash ... really miss you .... ! apa pun siti take care and jaga baby kat dalam perut tu baik2 okay ... miss u so much... nanti kalau alik kl, make sure call nash okaiiii...

oh ya! anak kambing siti dah besoooo ke? hehehehehe jaga tau anak kambing tu elok2 ... mbekkkkkk

okay guys ....

minggu ni memang minggu yang 'menyibukkan' bagi nash ... nak habiskan hari2 ke hujung tahun ni, ada 3 lagi wedding job yang perlu nash cover ... so kepada tetamu2 istimewa nash yang sudi singgah ke taratak buruk nash ni ... selamat datang nash ucapkan dan terima kasih kerana masih sudi meninggalkan komen2 yang indah2 buat semangat nash ... dan kalau nash tak sempat nak balas ... nash pohon ampun maaf banyak2 ya... apa pun nash akan tetap balas kunjungan kalian .. bila berkesempatan .... till then take care guysssss and have a nice day!!!! muahhhhhssssssss muahhhhhhhssssssss muahhhhhhsssssssss


Monday, 19-Nov-2007 14:04 Email | Share | | Bookmark
::: lelaki pun tak kalah tauuu .... hehehe ::: munna & razman ::





YOooo guysss ... !!!

hahahaha .... dah selalu sangat, asik2 tengok pengantin pompuan jer yang buzy bersiap2 time2 nak kawen kan .... so apa kata kali ni kita tengok version lain sikit... alaaaa ... sekali-sekala kita glamerkan pulak pengantin lelaki apa salahnya kan ... kan ... kan ... baru adil .... hehehe

okaiii ... jom kite tengok macamana pulak pengantin lelaki bersiap ... haaaaa hamik .... susah jugak tau sebenarnya ... silap2 keluar peluh jantan jugaklah masa nak bersiap tu ... dan razman nie, kitaorang siap ikut dia masuk dalam bilik air lagik untuk shoot moment nih ... hik! hik! hik! tapi razman nie memang sporting abisssssss sporting giler ... caya lu beb!

kiranya ... ni FULL VERSION razman ... masa dia tengah bersiap ... tak kalah ngan pengantin pompuan tauuuu ... tengok tuuuu .... amacam enshem tak ?? tau tak per ...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net