the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Saturday, 28-Jul-2007 11:29 Email | Share | | Bookmark
:: salima & shirwan ::: outdoor putrajaya ::











Photos by Nash and Gee
Make up by Anis


Client's Testimonial
Quote:
Fuyoo.... Gambar kita dah diuploadkan dalam fotopages nie..... Kenapa tak percaya ker? Percaya....percaya.....caya....

Firstly, bebanyak terima kasih kepada semua ahli Team Candidsyndicate kerana telah bertungkus-lumus merealisasikan segala gambar impian kami terlaksana dengan jayanya melalui kepakaran dan kebijaksanaan korang semua Suatu pengalaman yang baru dan tak akan dapat dilupakan sepanjang zaman. Cewah puji lebih nampak

Special thanks to Nash, Gee dan Kak Anisah. Korang semua memang best sporting giler beb dan patut terima berbakul-bakul pujian dari semua customer termasuklah dari i and hubby

Nash, thanks sebab tak jemu-jemu melayan kerenah kami daripada outdoor Putrajaya sehinggalah ke Majlis kami di Melaka dari Nikah, Malam Berinai, Sanding dan Bertandang (Pakej lengkap tue) berabislah jugak untuk bergambar nie. Tetapi mengikut kata-kata Nash, kahwin hanyalah sekali dan berhabis duit pun tak pe sebab tu lah kami kena jual ayam, itik, lembu dan kerbau termasuk curi getah sekerap untuk dijual buat bayaran pada Nash. Kih....Kihhh..Kiihhh
Nash you memang superbz, puas hati sangat2 dengan hasil kerja you, gambar2 semuanya cantik-cantik. Pujian ini adalah ikhlas dari kami.

Gee, bertindak sebagai second photographer masa kat Putrajaya. Pelbagai aksi yang dilakukannya, duduk, terlentang, meniarap untuk mendapatkan angel yang baik. Sampai terlewat masuk kerja hari tu Thanks to you too sebab mengeditkan gambar-gambar i menjadi cantik, menarik, tertarik kami memang the boomm....

Kak Anisah, special-special thanks sebab telah menata rias kan dan mencantikkan wajah ku ini untuk outdoor Putrajaya sehinggalah Majlis Pernikahan, Malam Berinai dan Bertandang. Make-up Kak Anis memang cun gilers. Kepakaran Kak Anis dalam bidang persolekkan dah setaraf dengan jurusolek professional yang ada kat Malaysia nie. Sape-sape nak cari jurusolek panggil aje kak Anis make-up mesti puas hati punya. Terima Kasih kerana telah menjadikan diriku begitu berharga...

Tak rugi menggunakan khidmat Team Candidsyndicate segala kepakaran, kebijaksanaan dan bidang kecantikkan semuanya lengkap. Impian telah menjadi kenyataan.
Keep in touch and freinds forever k.
Thanks a lot dan amacam jadi ker nak jalan-jalan cari makan??? Tetapi kena tunggu selepas 9 bulan 9 hari lagi lah yer..... Insyaallah.....

Mon 30-Jul-2007 05:43
Posted by:Salima & Hubby-Melaka salima.samail@honda.net.my
IP: 219.93.9.15


salam...

hulllaaaaaaaaaaaaaaaaa semua..........!!!

dah makan ke...? sihat....? kalau sihat...alhamdulillah.....okay guys....

firstly nak cakap (ni yang paling penting heheheh) ...entry ni DITUJUKAN KHAS untuk pasangan pengantin kat atas ni...salima dan wan.... yang memang2 cukup setia dan sabar sangat menunggu gambar2 dorang ni diuploadkan kat sini...thank you guys thank you so much!!...akhirnya penantian kalian terjawap juga...and we all memang appreciate sangat2 atas kepercayaan dan peluang yang u all kasi pada kami...

okay... kalau nak tahu...both couple ni dah booked nash since last year lagik...kalau tak silap nash awal tahun lepas...and wedding dorang ni baru je berlangsung bulan June yang lepas... dan satu lagi pasangan yang tengah bahagia sekrang ni nie... memang sukaaaaaaaaaalah sangat bergambar...and majlis perkahwinan dorang ni memang meriahsss dengan gambar...dari studio shoot, outdoor shoot, nikah, sanding dan termasuklah bertandang...ye lah, memang macam tu lah yg sepatutnya kan....kalau.... ada duit lebih apa salahnya...sebab kahwin ni kan sekali seumur hidup...dah make up lawa2...penat bayar kat mak andam kenalah ada gambar untuk dijadikan kenangan sepanjang hayat...cewah !! hehehehe

okay guys enjoy with the pics and wait for the next entry....to salima and wan...and to all my frends here...take care guys, jaga kesihatan...jaga makan minum...jaga diri...tidor mesti cukup...dan jalan mesti pandang ke depan....! muaaaaaaahssssssssssssss!!!

"salima....apa berita baik tuuuuuu.....??"


Thursday, 5-Jul-2007 20:58 Email | Share | | Bookmark
::: marathon updates 1st session:::

salam...

okay guys...nash baru je settled dengan 1st sesion marathon updates ni (ada entry yg belum sempat di komen pun ada...) and jam pon dah pukul 530 pagi ... nash pulak baru je settled ngan last entry... wawa and jimmie ni...so matapun sudah ngantuksss....

btw...kalau ada geng2 yg bukak fp ni...mungkin lambat sikit kot dia nak preview semua pics kat dalam ni...harap2 bersabarlah ye...tak taulah naper image hosting kali ni lembabsss sikit...dia pon dah pening or ngantuksss agaksss nyersss sebab dari awal pagi semalam lagi nash dah start guna dia sampailah ke 530 pagi nih...

so guys...kalau lambat sikit...harap sabar2 lah ye...gambar pon banyak...mungkin dia berat sikit..

apa pun ...macam biasa kalau ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan samada untuk photography atau make up...

call me at :::

nash ::: 012 3492254
enquiry :::
candidsyndicate@yahoo.com (please leave your name, contact number and event date for quick respond)
YM ::: candidsyndicate

sambil2 tu..kalau nak tengok gambar2 lain selain wedding yg nash amik... klik je kat...

http://www.flickr.com/photos/candid_syndicate_photography
http://naznazreen.fotopages.com

oh ya...kat YM kalau nak sembang2 pun tak per...tp nak tanya quotation lagi tak per tp rasenya nash lambat bangun sikit kot hari ni... fenat dan sudah mengantuksssss sangat2 hehehehehe dah 4 minggu macam ni...

okaylah guys...have a nice day and take care kay...

sementara tu...check this out..!!!

WEDDING JOB UPDATE 2007


may 2007
5th may ::: Nora & Jimmie, batu pahat, JOHOR
13th may ::: Johan, sungai buloh, SELANGOR
25th may ::: Rafidah & Zul, selayang, KUALA LUMPUR
26th may ::: Rafidah & Zul, selayang, KUALA LUMPUR
30th may ::: Razman Dato Rahim & Munna, Berjaya Times Square Hotel, KUALA LUMPUR

june 2007
1st june ::: Salima & Wan, alor gajah, MELAKA
2nd june :::Salima & Wan, alor gajah, MELAKA
3rd june ::: Salima & Wan, ayer molek, MELAKA
9th june ::: Asnie & Aseb, segamat, JOHOR
16th june ::: Razman Dato Rahim & Munna, saloma bistro, KUALA LUMPUR
17th june ::: Irshad & Khazanah Nasional Green Programme (opening), Dewan Putri
22nd june ::: Pemanggil Island
23rd june ::: Pemanggil Island
24th june ::: Pemanggil Island
30th june ::: STILL AVAILABLE !

july 2007
7th july ::: Nurul, seremban, NEGERI SEMBILAN
15th july ::: Razman, kota bharu, KELANTAN last minute posponed >> so still available!
16th july ::: Razman, kota bharu, KELANTAN last minute posponed >> so still available!
17th july ::: Razman, kota bharu, KELANTAN last minute posponed >> so still available!
20th july ::: Siti & Achoi, sungai buloh, SELANGOR
21st july ::: Siti & Achoi, sungai buloh, SELANGOR
22nd july ::: STILL AVAILABLE !

august 2007
4th august ::: Hartini & Ijam, keramat, KUALA LUMPUR
5th august ::: Azmier Yassin & Farah Dina, KUALA LUMPUR
10th august ::: Irshad and Khazanah Nasional GREEN Programme (closing), Saloma Bistro
11th august ::: Azmier Yassin & Farah Dina, Dewan Gemalasari, Bangunan Risda, KUALA LUMPUR
12th august ::: Azmier Yassin & Farah Dina, Dewan Mahfuz Khalid, KUALA LUMPUR
18th august ::: Etty, KUALA LUMPUR
19th august ::: Etty, KUALA LUMPUR
25th august ::: Shaliza & Firdaus, MASJID PUTRAJAYA
26th august ::: Shaliza & Firdaus, PUTRAJAYA LAKE CLUB (garden wedding)

november 2007
4th nov ::: STILL AVAILABLE !
8th nov ::: Jason & Eva, CAMERON HIGHLAND (outdoor shoot)
10th nov ::: Emy Zamizan & Burhanuddin, KUANTAN
11th nov ::: Jason & Eva, DAMANSARA HEIGHTS (garden wedding)
17th nov ::: Emy Zamizan & Burhanuddin, Hotel De Palma Ampang, KUALA LUMPUR
24th nov ::: Haleem Dato Kamaruddin & Khairunisa Zainal Abidin, Bahau, NEGERI SEMBILAN
25th nov ::: Haleem Dato Kamaruddin & Khairunisa Zainal Abidin, Bahau, NEGERI SEMBILAN

december 2007
1st dec ::: Hazzereen & Fairun Azrin ::: segamat, JOHOR
8-9th dec ::: STILL AVAILABLE !
15-16th dec ::: STILL AVAILABLE !
21st Dec ::: Liyana Abd Malik & Mohamad Rasul Dato Redzuan, PUCHONG
22nd Dec ::: Liyana Abd Malik & Mohamad Rasul Dato Redzuan, PUCHONG
23rd Dec ::: Liyana Abd Malik & Mohamad Rasul Dato Redzuan, PUCHONG
29-30th dec ::: STILL AVAILABLE !


"terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami memohon....amin...amin...amin..."


Thursday, 5-Jul-2007 17:42 Email | Share | | Bookmark
::: wawa & jimmie ::: batu pahat :::









Photos by Gee

Client's Testimonial
Quote:
nash n gee…
g 15 bulan la hehehe .
thx 4 d time we spent
thx 4 d friendship dat we made
thx 4 d marvelous job
thx 4 d miracle touch
thx 4 d aksi2 ala sembilu, kami nak tergelak tgk gambar kami…mcm model jek
pendek kata, thx 4 everything la,
nice pics nice shot nice both of u
m still waiting 4 d 'complimentry gift' (p/s: nash ckp tny gee) hehehhehe

::wawa&jimi::

Fri 6-Jul-2007 03:15
Posted by:wawa wawashukor@gmail.com
IP: 203.106.226.24


hulla...

ni pulak pasangan wawa dan jimmie..!! bermula dari acara nikah hingga ke bersanding...pasangan ni dilihat masih lagi 'malu2 kucing' antara satu sama lain. hehehe macam orang dolu2 pulak rasanyer..tp masuk bab bergambar, dorang ni tiba2 jadik sempoi and sporting sangat2. tu pasal lah banyak sangat gambar outdoor dorang ni..hehehe

but the best part..dorang ni memang sporting...bergambar kat tengah2 pekan batu pahat pun...muka dorang selamba je...pendekata outdoor shoot ni memang best..walaupun ramai apek2 dan nyonya2 kat kedai kopitiam tu usik2 dorang...dorang lagi bertambah sempoi dan sporting... tak rugi ladies team turun padang hari tu...tu lah wawa...nash dah kata...kalau we all yang turun padang...sure korang tak kekok punya coz kepala we all memang giler2...kejap je korang kenal kitaorang...dah macam berbelas tahun kenal...hahahaha

apapun wa...jimmie..selamat pengantin baru ...!! jimmie nanti nak pegi france hujung bulan ni mungkin untuk 2-3 bulan...cian wawa tinggal sensorang...takper borink2 call kitaorang okay...!! boleh kita minum2..makan2...nash belanje punya

and abang jimmie plak...gi france nanti, jangan notty tau...cubit kang..

apapun selamat pegi dan selamat balik...!!


Thursday, 5-Jul-2007 16:50 Email | Share | | Bookmark
::: GREEN PROGRAMME 2007 ::: Irshad & Khazanah Nasional :::











Client's Testimonial
Quote:
wahwahwah korang ni.......... x abih2 jadi burung antu yek... sampai kul 5,6 pg dok wat keje lagi........ tabik la nash! u r so dedicated.... Insya Allah banyak pahala tu.......
On behalf of the company, k ani also wud like to thank u soooooooooooooo very much for all the harwork & sacrifice that u've made in order to make our events more memorable..... everybody was satisfied with the outcome of ur job! It's really, really worth the money spent! Kami sume doakan bisnes nash akan lebih maju jaya di masa2 akan datang.... Insya Allah more jobs coming up....... Congrats again!!!!!!!

Fri 6-Jul-2007 09:17
Posted by:k ani
IP: 60.48.21.194


hyeee....

okay...dalam kesibukan dengan job2 kawen... jadual kami juga sebenarnya agak padat dengan beberapa events lain... yg mana kebanyakan berlangsung pada hari2 biasa...(weekdays) dan salah satu daripadanya ialah dengan GREEN PROGRAMME 2007 anjuran Khazanah Nasional dan Irshad Consulting ini.

SEBENARNYA...Irshad dan Khazanah Nasional merupakan antara pihak2 yang banyak membantu kami untuk terus maju sebagai usahawan melayu. Ironinya program ini juga diadakan bagi membantu anak-anak bumiputera terutamanya anak-anak Melayu dalam menjana kehidupan berkerjaya selepas bergelar siswazah.

apa sekalipun, kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada en adam dan en ahmad raji (orang2 kuat Irshad Consulting) , juga kepada puan nora dan puan ani mamat serta semua warga kerja Irshad Consulting dan Khazanah Nasional kerana sentiasa membuka peluang kepada kami terutamanya Candidsyndicate Photography untuk terus bersama kalian. malah tidak pernah jemu2 menggunakan perkhidmatan kami dari dulu hingga kini. terima kasih berkali2 dan terima kasih daun keladi.. .


Thursday, 5-Jul-2007 16:10 Email | Share | | Bookmark
::: zul & rahimah ::: gombak :::

Client's Testimonial
Quote:
wah3x...gambar kite dah upload lar...hihihi.lame menunggu nih...jutaan time kasih pada nash yg keseorangan waktu majlis tu...kesian kat die takder teman..hihihi..kitorang sangat berpuas hati dgn album tuh..sangat cantik..sangat klasik..tau tak, orang ramai ckp bile tgk je cover album tu, nmpak macm zaman saloma..hihii..thankz a lot jugak kat gee yg buat layout n design tu.

for those guys out there yg tgh tercarik2 photographer yg besh..i recommended candidsyndicate 2u..byk lagi nak komen ni, tp x cukup mase..nak tutup opis dah..next time i komen lagik..to nash...muah2X!!!! hihihi..thankz for making my dream became reality...

Fri 6-Jul-2007 09:53
Posted by:ima
IP: 60.52.148.202


wah!! dalam satu malam ni je...dah empat entry sekaligus we all upload!!! boleh tahan...tp masih ada lagi yg menanti... !

okay ...ini zul dan pasangannye rahimah!! bermula dari outdoor session hinggalah ke majlis bersanding, dorang berdua ni memang jenis yang kuat gelak. lagi2 si zul ni...kalau dia gelak...satu dewan pon boleh bergema...bayangkan betapa kuatnyer gelak dia ni...! tapi tak per zul, janji happy dan bahagia..!!

okaylah...apa2 pon we all ucapkan tahniah dan semoga kekal hingga ka akhir hayat!! bila nak lepak teh tarik ni...??


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net