the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 8-Feb-2007 07:29 Email | Share | Bookmark
:::izwan & shazz ::: wedding ::: shah alam & putrajaya :::

salam bakal pak mentua dulu....
"masuk2! jangan malu..." suara dari dalam...
hehe...muka penuh suspens....
tinjau2!! "mana tunang aku nih....?"
ibu kesayangan merenung penuh sayu...
serius...
kusyuk...
"aku nikahkan dikau...."
"aku terima nikahnya...."
"alhamdulillah...."
ibu sya juga kesayuan...
"amin...."
"dengan ini saya...."
ikat janji...
"pergh....lega! baru buley senyum..."
"terimalah ini dari saya..."
hehehe....ini juga...."
"dan ini juga...."
"tanda cinta...."
"yahoooo......"
"macam tak caye je...." kata sya...
pose istimewa syanaz...
pose kenangan izwan....
pose hari pertama bergelar suami isteri...
rombongan izwan menemui syanaz...
rombongan syanaz..
bersatu...
diiringi...
si cilik...
melangkah ke peterana...
restu ayahanda...
sentiasa bersama...
dan si cilik lagi...
dan cupcake istimewa...
serta strawberry...eh! coklatnye mane hehehe
"semoga bahagia ye nak..."
sya..penuh anggun...
bilik persalinan sya...
pose lagi...
dan pose lagi untuk hari ini...
"hey..pengantin dah sampai!!"... jerit ibu izwan...
gaya seorang puteri...
"alamak senget pulak..."
saling membantu...
tunggu...
rombongan berarak...
ke pintu dewan...
ke dalam dewan...
ke gerbang cinta...
ke pentas utama...
pose sebelum makan...
teman2 izwan...
sebahagian dari outdoor session...
bersama pengantin baru...
kehidupan baru...
dunia baru...
cinta baru...
dan sejarah baru...
semoga berkekalan...
hingga ke akhir hayat...amin






Client's Testimonial
Quote:
dear Nash & co.
Thanx for making our event more colourful and memorable. Such a lovely photos.. Memang we all puas hati sangat sangat... sungguh tidak rugi we all hire u. It's such a nice and fun time working with u girls, memang kelako.. hehehe berpanas kat putrajaya tu.. aduhhh dah tak larat masa tu. muka we all pun dah toya dah tp the results are beautiful!! memang teruk ler kitorang kena buli ngan si nash ni.. owhh man .. outdoor shooting tu memang tiring.. tp bagusnya hire derang ni sebab keagresifan dan keaktifan diorang. memang diorang fully utilise amanah yg diberikan which is to be our official photoj. masa nikah, bersanding n bertandang memang si nash ni pulun abis- bersungguh sungguh dia!! tak rugi wehh korang hire dia (nash, aku jek ko la sket ) huuhuhuhu.. moral of the story.. we give u 8 out of 5 star.. uikk
ps: nanti jgn lupa ek complimentary photo our 1st child kekekekekekeek

Thu 15-Feb-2007 09:21
Posted by:kami lah pengantin tu
IP: 60.51.88.130

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

hulaaaaa...

majlis kedua pasangan ni...berlangsung memang penuh meriah!! dari acara bernikah hinggalah ke bertandang...suasananya memang happening...dan kami yang diberi tanggungjawab untuk merealisasi dan mensensasikan majlis mereka ni pun apa lagi 'belasah' dan pukul habis2an pada hari tu..

to izwan dan shazz...korang memang best...memang sempoi habis !! memang kelakar !! walaupun penat bagai nak rak..tapi kami puas dapat buli korang.....

apapun tahniah kat korang...and cepat2 timang baby tau....

enjoy lah sebahagian daripada pics dorang ni...dari nikah.... ke rumah perempuan dan..... ke rumah lelaki...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

call us for booking :::
nash ::: 012 3492254
enquiry :::
candidsyndicate@yahoo.com
YM ::: candidsyndicate@yahoo.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net