the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 9-Apr-2007 19:05 Email | Share | Bookmark
::: rosnan & salwa ::: outdoor session ::: KL Tower :::







main photographer : nash
2nd photographer : gee
make up/hairstylist : anis


haihohey...!!

bestnyer assigment kali ni...!! semua 'main' power THE LADIES TEAM turun padang!! turun padang sama2 tu actually memang dah biasa... cuma kali ni istimewa cikit! sebab lokasinya nuuuuun di atas bumbung menara kuala lumpur.. bagi nash yang dah empat kali naik atas sana nu...takde mende... but bagi gee ngan anis pulak...inilah kali pertama bagi dorang...so excitednye dorang ni... adalah lebih sikit...

ikutkan perancangan awal...konon2nye nak shoot masa sunrise...konon2nye lah...! tapi disebabkan langkah2 keselamatan, kami hanya dibenarkan naik pukul 8pagi oleh pihak menara KL. apa lagi, terkocoh-kocohlah si anis ni dibuatnya...mana nak make up, nak buat rambut, nak buat itu...nak buat ini...semata-mata.... sebabnya si nash ngan gee ni...dok sibuk nak mengejarkan langit pagi yang cantik membiru waktu tu...

klik sana! klik sini! alhamdulillah...selesai jugak akhirnya tugas kami...dan semuanya berjalan dengan lancar.... yahooooo!! hehehe...balik je dari shooting ni...tau kitaorang buat apa?? kitaorang terus gi one utama layan filem 'mukhsin'... habis 'mukhsin'.... kitaorang layan lak '300'. aduh!! kebas punggung dibuatnya...tapi syok oooooo!!

wawa...rosnan!!

thanks to you guys!! sporting giler...tak hengat! walaupun panas bagai nak rak...korang maintain je ye...thanks a lot!! and you all memang kelasssssssssss!!

paling best dan buat kitaorang rasa terharu sangat2... korang sudi pilih CANDIDSYNDICATE dan bagi kami kepercayaan sepenuhnya untuk merakamkan detik2 indah dan bersejarah majlis korang.... bermula dari sg petani (sebelah wawa)... hingga ke outdoor session... dan sehinggalah ke mega view banquet deck menara KL (sebelah rosnan)... selama 4 hari..penat wooo tapi puas!!

dan yang paling dan paling paling best...korang berdua dah jadik member kitaorang lak sekarang ni...sama kepala...sama giler....

-------------------------------------------------------------------------------------------------

PHOTOGRAPHY SERVICES....

pick up THE LOWEST price and you STILL get THE BEST QUALITY from us!! so...

still looking for PHOTOGRAPHER ? for the WEDDING DAY ?

NO WORRIES! we are still open for BOOKING ? from now till next year 2008 !!
dont wait !! call us now 012 3492254 nash


-------------------------------------------------------------------------------------------------

FROM A LADY TO ALL LADIES OUT THERE.... !!

we are also proud to introduce a new brand and service from candidsyndicate for year 2007!

so to all brides to be...please do not hesitate to call us at 0123492254 directly for more information and details on our make up, facial and aromatherapy massage services


-------------------------------------------------------------------------------------------------
to view samples please keep on scroll down....

we also can be find at :

http://www.flickr.com/photos/candid_syndicate_photography
http://naznazreen.fotopages.com

call us for booking :::
nash ::: 012 3492254
enquiry :::
candidsyndicate@yahoo.com (please your name, contact number and event date for quick respond)
YM ::: candidsyndicate

::: also READY to go for Brunei, Singapore & Indonesia...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net