the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 5-Jul-2007 17:42 Email | Share | Bookmark
::: wawa & jimmie ::: batu pahat :::









Photos by Gee

Client's Testimonial
Quote:
nash n gee…
g 15 bulan la hehehe .
thx 4 d time we spent
thx 4 d friendship dat we made
thx 4 d marvelous job
thx 4 d miracle touch
thx 4 d aksi2 ala sembilu, kami nak tergelak tgk gambar kami…mcm model jek
pendek kata, thx 4 everything la,
nice pics nice shot nice both of u
m still waiting 4 d 'complimentry gift' (p/s: nash ckp tny gee) hehehhehe

::wawa&jimi::

Fri 6-Jul-2007 03:15
Posted by:wawa wawashukor@gmail.com
IP: 203.106.226.24


hulla...

ni pulak pasangan wawa dan jimmie..!! bermula dari acara nikah hingga ke bersanding...pasangan ni dilihat masih lagi 'malu2 kucing' antara satu sama lain. hehehe macam orang dolu2 pulak rasanyer..tp masuk bab bergambar, dorang ni tiba2 jadik sempoi and sporting sangat2. tu pasal lah banyak sangat gambar outdoor dorang ni..hehehe

but the best part..dorang ni memang sporting...bergambar kat tengah2 pekan batu pahat pun...muka dorang selamba je...pendekata outdoor shoot ni memang best..walaupun ramai apek2 dan nyonya2 kat kedai kopitiam tu usik2 dorang...dorang lagi bertambah sempoi dan sporting... tak rugi ladies team turun padang hari tu...tu lah wawa...nash dah kata...kalau we all yang turun padang...sure korang tak kekok punya coz kepala we all memang giler2...kejap je korang kenal kitaorang...dah macam berbelas tahun kenal...hahahaha

apapun wa...jimmie..selamat pengantin baru ...!! jimmie nanti nak pegi france hujung bulan ni mungkin untuk 2-3 bulan...cian wawa tinggal sensorang...takper borink2 call kitaorang okay...!! boleh kita minum2..makan2...nash belanje punya

and abang jimmie plak...gi france nanti, jangan notty tau...cubit kang..

apapun selamat pegi dan selamat balik...!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net