the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 28-Jul-2007 11:29 Email | Share | Bookmark
:: salima & shirwan ::: outdoor putrajaya ::











Photos by Nash and Gee
Make up by Anis


Client's Testimonial
Quote:
Fuyoo.... Gambar kita dah diuploadkan dalam fotopages nie..... Kenapa tak percaya ker? Percaya....percaya.....caya....

Firstly, bebanyak terima kasih kepada semua ahli Team Candidsyndicate kerana telah bertungkus-lumus merealisasikan segala gambar impian kami terlaksana dengan jayanya melalui kepakaran dan kebijaksanaan korang semua Suatu pengalaman yang baru dan tak akan dapat dilupakan sepanjang zaman. Cewah puji lebih nampak

Special thanks to Nash, Gee dan Kak Anisah. Korang semua memang best sporting giler beb dan patut terima berbakul-bakul pujian dari semua customer termasuklah dari i and hubby

Nash, thanks sebab tak jemu-jemu melayan kerenah kami daripada outdoor Putrajaya sehinggalah ke Majlis kami di Melaka dari Nikah, Malam Berinai, Sanding dan Bertandang (Pakej lengkap tue) berabislah jugak untuk bergambar nie. Tetapi mengikut kata-kata Nash, kahwin hanyalah sekali dan berhabis duit pun tak pe sebab tu lah kami kena jual ayam, itik, lembu dan kerbau termasuk curi getah sekerap untuk dijual buat bayaran pada Nash. Kih....Kihhh..Kiihhh
Nash you memang superbz, puas hati sangat2 dengan hasil kerja you, gambar2 semuanya cantik-cantik. Pujian ini adalah ikhlas dari kami.

Gee, bertindak sebagai second photographer masa kat Putrajaya. Pelbagai aksi yang dilakukannya, duduk, terlentang, meniarap untuk mendapatkan angel yang baik. Sampai terlewat masuk kerja hari tu Thanks to you too sebab mengeditkan gambar-gambar i menjadi cantik, menarik, tertarik kami memang the boomm....

Kak Anisah, special-special thanks sebab telah menata rias kan dan mencantikkan wajah ku ini untuk outdoor Putrajaya sehinggalah Majlis Pernikahan, Malam Berinai dan Bertandang. Make-up Kak Anis memang cun gilers. Kepakaran Kak Anis dalam bidang persolekkan dah setaraf dengan jurusolek professional yang ada kat Malaysia nie. Sape-sape nak cari jurusolek panggil aje kak Anis make-up mesti puas hati punya. Terima Kasih kerana telah menjadikan diriku begitu berharga...

Tak rugi menggunakan khidmat Team Candidsyndicate segala kepakaran, kebijaksanaan dan bidang kecantikkan semuanya lengkap. Impian telah menjadi kenyataan.
Keep in touch and freinds forever k.
Thanks a lot dan amacam jadi ker nak jalan-jalan cari makan??? Tetapi kena tunggu selepas 9 bulan 9 hari lagi lah yer..... Insyaallah.....

Mon 30-Jul-2007 05:43
Posted by:Salima & Hubby-Melaka salima.samail@honda.net.my
IP: 219.93.9.15


salam...

hulllaaaaaaaaaaaaaaaaa semua..........!!!

dah makan ke...? sihat....? kalau sihat...alhamdulillah.....okay guys....

firstly nak cakap (ni yang paling penting heheheh) ...entry ni DITUJUKAN KHAS untuk pasangan pengantin kat atas ni...salima dan wan.... yang memang2 cukup setia dan sabar sangat menunggu gambar2 dorang ni diuploadkan kat sini...thank you guys thank you so much!!...akhirnya penantian kalian terjawap juga...and we all memang appreciate sangat2 atas kepercayaan dan peluang yang u all kasi pada kami...

okay... kalau nak tahu...both couple ni dah booked nash since last year lagik...kalau tak silap nash awal tahun lepas...and wedding dorang ni baru je berlangsung bulan June yang lepas... dan satu lagi pasangan yang tengah bahagia sekrang ni nie... memang sukaaaaaaaaaalah sangat bergambar...and majlis perkahwinan dorang ni memang meriahsss dengan gambar...dari studio shoot, outdoor shoot, nikah, sanding dan termasuklah bertandang...ye lah, memang macam tu lah yg sepatutnya kan....kalau.... ada duit lebih apa salahnya...sebab kahwin ni kan sekali seumur hidup...dah make up lawa2...penat bayar kat mak andam kenalah ada gambar untuk dijadikan kenangan sepanjang hayat...cewah !! hehehehe

okay guys enjoy with the pics and wait for the next entry....to salima and wan...and to all my frends here...take care guys, jaga kesihatan...jaga makan minum...jaga diri...tidor mesti cukup...dan jalan mesti pandang ke depan....! muaaaaaaahssssssssssssss!!!

"salima....apa berita baik tuuuuuu.....??"


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net