the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 30-Aug-2007 06:14 Email | Share | Bookmark
::: zul & rafidah ::: selayang :::







Photos by Nash
Album Design by Gee
Make up by Anis


hulla...dan salam sejahtera untuk smuer....

apa khabar? semoga semuanya sihat2 belaka dan kami di sini..alhamdulillah...segala-galanya masih lagi berjalan lancar... walaupun ada ketikanya, kami bagaikan tidak menang tangan namun bersyukur... semua masih dan tetap berjalan seperti yang dirancang..

oh ya! sehari saja lagi kita akan menyambut ulangtahun ke 50 tahun MERDEKA negara kita MALAYSIA yang tercinta. dan tak lama juga lagi, kita semua akan menyambut ketibaan bulan RAMADHAN bulan yang mulia.

bersempena kedua-dua hari yang bersejarah ini, kami di CandidSyndicate ingin sekali mengucapkan SALAM MERDEKA dan SALAM RAMADHAN untuk semua. apa yang pasti kedua dua hari yang bersejarah ini, satu ketika dulu pernah menuntut pengorbanan yang maha besar terhadap wira-wira kita yang pernah syahid dan berjuang bermati-matian untuk mencapai apa yang telah kita kecapi hari ini. jadi dengan rasa keinsafan...marilah kita sama-sama MENGHARGAI dan MENJAGANYA dengan baik...insyallah...

okay guys!! kali ini... kita beralih arah sedikit boleh...? kalau selalu... kami MEMFOKUSKAN lebih kepada gambar2 yang tertera di dalam entry sebelum sebelum ini...tapi kali ini..kami nak fokus lebih kepada hasil kerja sahabat kami ANIS sebagai MAKE UP ARTIST dan salah seorang tulang belakang kepada CandidSyndicate PHOTOGRAPHY...(gee sabar ye... lepas entry ni, nash akan highlight ur custom album design pulak...)

feedback yang kami terima dari beberapa ex-clients kami yang pernah menggunakan perkhidmatan anis sebagai make up artist...ternyata AMAT MEMBERANGSANGKAN! kenyataan atau komen2 mereka juga ada kami paparkan di entry2 sebelum ini untuk rujukan kepada bakal2 pengantin yang berminat dengan sentuhan anis. bukan nak promote lebih2 ...but sesiapa yang pernah bekerja dengan kami..bekerja dengan anis...so far tak pernah kecewa dengan apa yang kami berikan ...alhamdulillah!

so...kalau masih ada bakal2 pengantin di luar sana yang masih tercari-cari make up artist yang bakal menghiaskan wajah anda..kami yakin dan kami syorkan ANIS lah jawapannye...

okay guys!! enjoy dengan gambar2 zul dan rafidah ini dan enjoy juga dengan make up hasil sentuhan anis ini..

to zul and rafidah...thank you so much sebab percayakan kami and thank you so much jugak for everything..you guys memang beshhhh....memang besshhhh dan memang besshhhhhhh !!! oh ya! atas permintaan you fidah, we all dah masukkan wording2 romantic untuk kenangan you dengan zul, hope u like it... romantic gitu...!!

tapi sebelum kami akhiri...ada satu soklan cepumas...dah ada apa2 ke...?? tak sabar nak tunggu new born..mesti comel giler...yelah daddynye enchem...mummy pulak cun...anak2 yang bakal lahir mesti gempaksssss...... take care guys and we love you so much..!!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net