the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 13-Sep-2007 10:28 Email | Share | Bookmark
::: razman & munna ::: nikah ::: kuala lumpur ::: PART 1 :::














Photos by Nash
Design by Gee
This pictures is Copyright © 2006-2007, Candidsyndicate Photography Sdn. Bhd.


Client's Testimonial
Quote:
my dearly laling nash n gee!!! halloo u guysss!!! salam ramadhan dan slamat berpuasa!!!
assalamualaikummm....

yabedabedoooooooooo!!!! woowwww!!!!

finally... d moment that we hv waiting 4 has arrived!!!

which is my wedding pictures!!!

ni baru part 1...

awesomeee job!!! beshhhh sesgtttt!!!! this is what i really want 4 my wed pic n u guys had made it come true!!! congratsss!!! congratsss!!!

anyway, it was nice working with d ladies team!! dorg mmg dan sentiasa tetap melayan kerenah kiteorg yg mmg over n excited nak ambk gmbr!! u knw i love taking pics!! n my hubby kureng sikit...but disebabkan tunjuk ajar frm u guyss..die berjaya jugak.. akhirnya...hahahah...lots of sweet memories we ve shared that day!! n i wanne say thank you guys so much 4 everything!!

so... my last words will be ...

jeng jeng jeng....

2 all yg sedang mencari photographer.. believe me...they r the besttt ever!!! candid syndicate...
u guysss rowwwkkksss!!!
love hugs n kisses frm us ( mona & man ) mwahhxxsss

Sat 15-Sep-2007 06:05
Posted by:mona


assalamualaikum...hi guys..!!

salam ramadhan dan selamat berpuasa!

semoga kalian tenang dan tabah dalam menjalani ibadah yang mulia ini. dan yang pasti kami di sini sentiasa mendoakan semoga kalian terutamanya teman teman yang telah banyak memberi sokongan terhadap perjuangan kami selama ini sentiasa dianugerahkan rezeki yang murah, kesihatan yang baik, kehidupan yang diredhai dan dilindungi Allah sepanjang masa...amin..!

sememangnya lazim di bulan2 ramadhan seperti ini, undangan perkahwinan bukanlah seperti bulan2 yang lain. namun demikian tugasan editing dan penyiapan album kami, tetap berjalan seperti biasa. adalah 1 atau 2 undangan berbuka puasa yang perlu dipenuhi, tidak banyak... tapi alhamdulillah...adalah sikit rezeki dari Allah...insyallah...!

oh ya ! dengan kesempatan yang ada ini juga, ingin sekali saya iaitu nash, gee dan anis mengucapkan berbanyak2 terima kasih kepada kalian semua, terutama semua teman-teman seperjuangan di arena ini, teman2 bekas pelanggan kami dan teman2 pelanggan yang masih dan sedang bersama kami di atas ingatan dan ucapan penuh makna buat kami sempena bulan yang diberkati ini. tidak kira samada melalui telefon, email mahupun sms, semuanya amat2 kami hargai..thank you guys..!!

"... ambillah secebis ketabahan SITI KHADIJAH ... secangkir keluhuran FATIMAH ... selautan ilmuan AISYAH ... sekudus taqwa RABIATUL ADAWIYAH ... dan sejernih ingatan KAMI di sini (nash, gee dan anis) dengan ucapan penuh ikhlas SALAM RAMADHAN SALAM AL MUBARAQ ...."

okay... ke pasangan berikutnya MUNNA dan RAZMAN...

you all ingat lagi tak iklan celcom? kalau tak silap nash adalah dalam 3-4 tahun lepas? antara dialognya berbunyi, "hai..you look blue..!" haaaaa.....inilah pengantin perempuannya, munna. dan munna ni jugak pernah jadik pengacara rancangan 'pasport sinaran kegemilangan', juga beberapa tahun yang lalu...

sekarang ni, dia dah tak aktif sangat tapi agak sibuk membantu bisnes yang diterajui suaminya, razman.
bekerjasama dengan pasangan ini, meninggalkan banyak kenangan buat nash. kenangan manis ada, kenangan lucu pun ada. yang pasti mereka berdua ni memang sporting dan lebih sporting dari perkataan sporting itu sendirik...hehehehehe

entry kali ini..kita bersama dorang untuk upacara akad nikah dan seterusnya kelak kita ke acara persandingan mereka yang diadakan di saloma bistro. sungguh meriah dan penuh bermakna bagi kedua-duanya...

so guys..enjoy the pics...salam sejahtera...dan jaga diri baik2....amin...

and in advance ...

thank you so much for the comments .... sesuatu yang cukup istimewa dari kalian sebagai pembakar kepada semangat semangat kami .....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net