the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 19-Nov-2007 14:04 Email | Share | Bookmark
::: lelaki pun tak kalah tauuu .... hehehe ::: munna & razman ::





YOooo guysss ... !!!

hahahaha .... dah selalu sangat, asik2 tengok pengantin pompuan jer yang buzy bersiap2 time2 nak kawen kan .... so apa kata kali ni kita tengok version lain sikit... alaaaa ... sekali-sekala kita glamerkan pulak pengantin lelaki apa salahnya kan ... kan ... kan ... baru adil .... hehehe

okaiii ... jom kite tengok macamana pulak pengantin lelaki bersiap ... haaaaa hamik .... susah jugak tau sebenarnya ... silap2 keluar peluh jantan jugaklah masa nak bersiap tu ... dan razman nie, kitaorang siap ikut dia masuk dalam bilik air lagik untuk shoot moment nih ... hik! hik! hik! tapi razman nie memang sporting abisssssss sporting giler ... caya lu beb!

kiranya ... ni FULL VERSION razman ... masa dia tengah bersiap ... tak kalah ngan pengantin pompuan tauuuu ... tengok tuuuu .... amacam enshem tak ?? tau tak per ...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net