the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 6-Dec-2007 14:00 Email | Share | Bookmark
::: siti & achoi ::: sungai buloh :::






Client's Testimonial
Quote:
Nashhhhhhh.... uhuk2 ala.. windu le...mile nk jumpen nihhh.. maceh...terkuar dah gambar tawen kita. meriah ngan taringku itu hehe.achoi kim calammm.. sogan la kita yg pemalu ni nges nges..close up tak ingat. hehe.. apa apa pun maceh..touching la baca ayat2 nash..ihik ihik ni yg buat rasa nk balik KL ni gi peluk cium mucuk macin sekarang ni mmg dh jarang ber YM uhuhuh maklumla surirumah tak berintenet lagi.. apa apa pun.. jgn lost contact yeh, kita mana mgkin lupa, melainkan hilang ingatan je hehe. keep up the good work. jgn lupo menjago kesihatan Org2 di luar sana, amik la dorang ni jadik potogaper korang..besttttttt..sempoiiii... cayang nash muah muah ... pstt..ank kmbing tu dh jarang jalan2. dok kandang je.. kan musim ujan ni, dia kata dia takut mandiiiiii bila nk dtg ganu ni... ngamuk kang. hehehe...miss u..

Mon 10-Dec-2007 17:32
Posted by:anakikansepat de anakikanpuyu
IP: 124.82.208.181


pasangan pengantin ni memang cukup special buat nash! pertama kali dorang booking nash untuk majlis dorang, kami memang tak pernah berjumpa. tapi hari2 berYM di talian... dan ianya berterusan selama hampir 6-7 bulan sebelum majlis dorang berlangsung ...

hari2 berYM dengan siti memang buat kami rasa dekat sangat antara satu sama lain ... and kalau nak tahu siti ni ... memang macam kakak2 pada nash .... kalau berYM dengan dia, dia cukup amik berat pasal nash. bila nash on jer YM, dialah orang pertama yang akan tegur nash ... mulalah tanya nash dah mandi ke belum, dah makan ke belum .... ngantuk lagi ke tak ... and kalau nash tak mandi atau tak makan lagi ... mulalah dia membebel ... dalam YM tu membebel ... tapi nash tahu ... sebenarnya dia amik berat pasal nash. satu lagi ... siti ni kelakar ... kelakar sangat2!! kalau berYM dengan dia, nash asik gelak je ... tu yang buat nash senang dengan siti sampai ke hari ni ....

bayangkan ... selama 7 bulan kami berYM tu, pertama kali kami jumpa ... betul2 masa hari majlis dia berlangsung ... dan sepanjang majlis tu ... memang kami betul2 seronok dan enjoy dengan semua moment ... asik ... gelak ... gelak ... gelak ... tapi bila tiba masa nash nak balik ... tak pernah2 nash menangis ... nash boleh menangis ... bila tengok air mata siti pun dah bergenang ... entah lah touching sangat2 moment tu!! ... rasa macam sayu sangat2 nak berpisah ... lagi2 lah lepas kawin ... dia akan ikut achoi berpindah terus ke terengganu ... lagi lah kami sedih ... huhuhu ...

siti .. kalau siti baca ni ... terus terang nash cakap ... kehadiran siti dalam hidup nash memang meninggalkan kesan ... siti baik sangat2 ... achoi pun sama ... setiap masa nash rasa dekat sangat dengan siti walaupun sekarang ni ... kita jarang dapat berYM macam dulu...tapi siti tetap dekat di hati nash ... really miss you .... ! apa pun siti take care and jaga baby kat dalam perut tu baik2 okay ... miss u so much... nanti kalau alik kl, make sure call nash okaiiii...

oh ya! anak kambing siti dah besoooo ke? hehehehehe jaga tau anak kambing tu elok2 ... mbekkkkkk

okay guys ....

minggu ni memang minggu yang 'menyibukkan' bagi nash ... nak habiskan hari2 ke hujung tahun ni, ada 3 lagi wedding job yang perlu nash cover ... so kepada tetamu2 istimewa nash yang sudi singgah ke taratak buruk nash ni ... selamat datang nash ucapkan dan terima kasih kerana masih sudi meninggalkan komen2 yang indah2 buat semangat nash ... dan kalau nash tak sempat nak balas ... nash pohon ampun maaf banyak2 ya... apa pun nash akan tetap balas kunjungan kalian .. bila berkesempatan .... till then take care guysssss and have a nice day!!!! muahhhhhssssssss muahhhhhhhssssssss muahhhhhhsssssssss


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net