the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 25-Dec-2007 11:15 Email | Share | Bookmark
::: zafiz & nurul ::: nikah ::: seremban :::






hulllaaaaaa guys ...

tak lama jer lagi ... kita akan melangkah ke tahun baru 2008 ... amacam? ada azam baru kew? nash? alhamdulilah ... azam tahun ni telahpun berjaya dilaksanakan .... and untuk tahun depan, memang nash ada menyimpan satu azam yang amat tinggi ... tatau lah akan berjaya atau tidak dicapai .. kita tengok je lah nanti ...

apa2 pun usaha ... sememangnya harus sentiasa ditingkatkan ... putus asa jangan ada dalam kamus hidup dan sayangilah insan2 yang menyayangi anda ....

okay guyssss.... untuk couple di atas ni ... actually dorang ni tengah bahagia yang amat2 sangat! mana taknyer ... tak lama lagi dari sekarang ... akan tiba pula kehadiran insan baru ... baby baru dalam hidup mereka ... ermmm memang efisen sungguh dorang ni .... usaha tangga kejayaan betul .... hehehehehe

apa2 nash tumpang gembira sangat2!! bestnyer bila dengar kawan2 yang nash kenal dah berbadan dua ... sorang2 lak tu dapat baby baru ..... beshhhhhh

nurul & zafiz ... jaga diri baik yer ... dengar kata still lagi morning sicknesssss ... dua2 sekali pulak tu ... ermmm memang sweet couple ... loves u both ... take care bebeh ...!!!

PENUTUP TIRAI 2007


oh ya guys! kalau u all nak tahu ... inilah sebahagian wajah2 yang paling banyak meninggalkan nostalgia manis buat kami di sepanjang kalendar 2007 ini. dan ini jugalah wajah2 yang telah banyak menyokong dan memberikan semangat kepada kami sepanjang tahun ini ...

tanpa mereka ... tak mungkin kami masih berada di sini ... dan tanpa mereka juga ... tak mungkin kami dikenali ... syukur seribu rahmat kerana sehingga ke saat ini ... rata-ratanya mereka telah pun menjadi antara sahabat yang paling akrab dengan kami ...

rasanya macam baru semalam je kami turun cover majlis u all .... ada yang cuma sehari ... dan paling banyak tiga hari majlis .... yang tiga hari majlis ni ... rasa macam nak pitam pun ada masa tu ... tapi disebabkan enjoy sangat amik gambar ... langsung tak terasa penat letih ... dah balik rumah baru rasa nak pengsan ...

paling best jugak ... antara dorang2 ni ... ada yang berkerja keras tolong canang2kan lagi ... kami ni kat member, sepupu, anak sedara atau sesiapa je lah! ... pantang dengar ... kalau ada yang nak kawen ... mesti nama nash naik ... hehehe tengkiu ... tengkiu sangat2!! i lap u so much ... !!

apapun guys ... u all memang best ... ingat balik majlis dorang ni satu2 ... memang buat kami tersenyum ... ada je yang benda2 lucu yang mencuit hati ... tapi bila time nak balik ... mulalah rasa berat hati ... nak2 kalau cover majlis yang tiga hari berturut2 tu .... waaa...mesti jadi syahdu perasaan ....

oklah guys ... dikesempatan yang ada ni ... we all nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2008 kepada semua ... terutama kepada gang2 kat atas ni ... dan gang2 yang tak jemu2 singgah kat teratak buruk kami ni ... juga kepada gang2 yang baru pertama kali singgah ke rumah kami ni ... silakan ... silakan masuk jangan malu2 ... buat macam rumah sendiri ...

People come into ur life for a reason, a season or a lifetime. When u know which one it is, u'll know what to do for that person. When someone is in ur life for a REASON, it is usually to meet a need u have expressed. They are there for the reason u need them to be.

Some people come into your life for a SEASON, because ur turn has come to share, grow or learn. They bring u an experience of peace or make u laugh. They may teach u something u have never done. They usually give u an unbelievable amount of joy. Believe it, it is real but only for a season.

LIFETIME relationships teach u lifetime lessons, things u must build upon in order to have a solid emotional foundation. Ur job is to accept the lesson, love the person & put what u have learned to use in all other relationships & areas of ur life.

It is said that love is blind but friendship is clairvoyant.... THANK U for being a part of my life whether u were a REASON, a SEASON, or a LIFETIME!


guys ... love you and take care okay! and thanks for the comments dan kata2 indah ini ... memang pembakar semangat dan doa buat kami .... amin....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net