the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 5-Feb-2008 11:39 Email | Share | Bookmark
::: ijam & tinie ::: keramat :::


© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008


Client's Testimonial
Quote:
Nash..errkk..at last kuar gak gambor kitaorg yg ala2 nie..wpun lst yearnyer even tetapi tetap akan kami kenang selamanyer..mn boleh lupe outdoor kt tasik yg ade org memancinglah..kene phewit2 ngan org keliling lagik..(malu wooiii..) tapi..bile gmbr dh siap xhengat dh berpanas dh sumer tuh..rs2 mcm nk bt lagik jerr...hahahahah

Ngan Nash nie..xbleh bt malu2..kene hentam muke xmalu jerr...yg penting kata2 Nash cemane tensen ms hari kawen yg penting kene senyum jerrr...kan Nash?? Thanx gak utk gmbr2 ms mlm berinai..suke betul duk layan tgk gmbr2 tuh sumer..

Agak2 kalu nk amik Nash lagik utk baby cukur jambul ok tak?? hikhikhikhik..kami menanti nih..xlama jerk lagikk...hope Nash pree lh ms tuh..

Last but not least..idup Power Purf Gul..thanks gak kt Kak Anis & Gee..

Tinie & Ijam.
Fri 15-Feb-2008 09:49
Posted by: kamilah tue...
IP: 124.13.


pheeeeewiiiiit....!!!

yey!! inilah pengantin nash yang paling comel ... dua2 comel dan dua2 faveret nash!! sebab dorang ni memang humble, sempoi and low profile sangat2!! masa wedding dorang pun, dorang ... ikut je apa yang nash suwuh ... memang budak baik .... paling best masa nash buat open house hari tu, dorang sudi datang dan lepak sama2 ... thanks guys!

for tinie & ijam ... u all memang best ... sempoi dan selamba ... nash tak akan lupa kenangan kita bertiga outdoor kat tasik yang ntah hapa2 ntah tu ... tp bila dah jadik gambar hehehehe boleh tahan pulak cantiknya dalam gambar ... memang pandai korang posing ...and nash suka sangat tengok ijam nie ... sayang and romantik gilersss sangat dia dengan tinie ... untung tinie tau

apa2pun guys .... nash doakan semoga korang berdua bahagia sehingga ke akhir hayat ... nanti dah ada baby .. calling2 lah yer ... take care guys ... love ya!!!!

and untuk geng2 fp kat sini pulak ... thanks thanks thanks soooooo much for all your comments and sorry banyak2 ... kalau ada yng tak sempat nash balas ... selain sibuk dengan editing, shooting dan sebagainya ... kami juga sedang sibuk berpindah ke lokasi yang baru ... ermmm tak leh kasik tahu dulu ... nanti dah siap segala kelengkapan .. nash akan uplod pics kat sini kaiiii .....

okay lah guyss .... cam biasa .. jaga diri baik2 okay ... jaga makan ... dan jaga kesihatan ... sememangnya u geng .. u all memang the best and thanks again for sudi2 singgah kat sini .. appreciate banget ... muuuuuahhhssssssss !!!

::: 2008 STILL OPEN FOR BOOKING !!! DONT WAIT!!! No REGRET!! GO! GO! GO LADIES TEAM!

call us for booking :::
nash ::: 012 3492254
enquiry ::: candidsyndicate@yahoo.com
YM ::: candidsyndicate@yahoo.com


special message :-
khas kepada kengkawan yang tinggalkan komen2 kat bawah ni ... dimaklumkan buat masa ni ... nash sedang dilanda kebizian yang amat2 sangat2 ... insyallah samada cepat atau lambat ... nash akan tetap berkunjung ke teratak kalian nanti ... walaupun sebenarnya hati ni meronta-ronta sangat nak membalas kunjungan kalian .. kalau boleh sekarang jugak ... ! apa pun terima kasih banyak-banyak!! i will take note nama kalian satu persatu, insyallah ...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net