the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 13-Mar-2008 11:25 Email | Share | Bookmark
::: firdhaus to shaliza ::: shaliza to firdhaus ::: putrajaya ::

shaliza's side



firdhaus's side

photoGs : nash & gee
make uP : anis

© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008



hallluuuu....
whats up bebeh?!!! hehehehe jangan maraaaa .... saje je .. tengah kusut2 edit gambar, curik2 masa kejap upload gambar firdhaus ngan shaliza ni ...

ngeh! ngeh! ngeh! jangan terkujat tau ... sengaja nash letak kedua2 majlis dorang ni dalam satu entry ... baru ada umphhh!! hehehe

lokasi majlis
untuk pengetahuan korang, kedua2 majlis ni berlangsung kat putrajaya. majlis shaliza dibuat ala2 'garden wedding' di Kelab Tasik Putrajaya (ermmm ... memang chantekkk ... meletop!!!) dan majlis firdhaus pula berlangsung di Dewan Junior Perbadanan Putrajaya memang meriah dan kelassss gituuu... alhamdulillah ...

anis make up artis bidang terjun
macam biasa tugasan kali ni melibatkan semua krew Ladies Team. walaupun anis (the Ladies Team make up artis) ... dipanggil di saat2 akhir oleh pasangan pengantin yang ingin bertukar make up artis sedia ada kepada make up artis the Ladies Team. kiranya memang rezeki anis lagi lah kali ini ... alhamdulillah! dan kalau nak tahu, entah kenapa lah pulak semenjak dua menjak ni, si anis ni selalu sangat jadik make up artis bidang terjun ...? ada yang last minute make up artis tak dapat datang lah ... make up artis tak confirm lah, deposit tak bayar lah macam2 lagi ... sebbaik ada anis, kiranya dia ni penyelamat lah gamaknya .. hehehehe bidan terjun betol!!

ladies team memang selalu seronot
memang seronot ... memang enjoy bila kesemua krew Ladies Team turun padang ... nak kata gamat pun ada ... kena pulak dengan pengantin yang selamba, gila2 dan sporting macam firdhaus ngan shaliza ni .. lagi lah gamat jadiknya ... nak2 masa outdoor shoot kat depan palace of justice tu ... penat dan panas bukan halangan ... keje mesti keje beb!! penat .. panas ... semua tolak tepi ... dah siap semua keje apa lagi ... jom sauna la jawabnya ...

untuk firdhaus dan shaliza
okay untuk firdhaus dan shaliza ... u all memang pasangan yang secocok! sama cantik dan sama padan ... sama kepala sama giler2! memang seronot keje ngan u all ... posing pun tak de masalah langsung ... nash and the gang memang enjoy sangat2!!

semoga korang berdua, kekal bahagia sehingga ke akhir hayat! do keep in touch and friends forever kay beb!!! bila nak jumpa lagi ni ... lepak2 layan nasik lemak kat bangsar? sedap wooo nasik lemak tuuu ...yumm yumm yumm

oh ya! firdhaus / sha ... nash paste semulakan kata2 semangat dari korang .. kat entry nash yang u all komen awal tahun ni ... memang choooooweeeet sangat2!!! sampai bila2 pon kami tak kan lupa ...

"hi nash, gee and anis. you guys are one of the most wonderful people, both of us have ever met in the year 2007. thank you so much for being our saviour on our wedding day. we wish you all the best in the years to come.

we love you when sha found your fotopages. we love you the first time we met in bangsar. we love you on our wedding day. and we missed you after we got our photos...

we love your honesty, your opinions, your sincerity and your passion. thank you so much!
may Allah bless you all. happy new year, happy blessings.

- Firdhaus + Sha

Fri 4-Jan-2008 04:20
Posted by:Firdhaus + Sha firdhaus_m@yahoo.com
IP: 219.93.213.12"



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net