the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 6-May-2008 11:36 Email | Share | Bookmark
::: razman & mean ::: kota baharu & putrajaya :::










photoGs : nash & gee
make up : anis


© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008


CLIENT's TESTIMONIAL
Quote:
NASH ROXXX!! tenQ so much for making our BIG day such a wonderful event...tenQ..tenQ...tenQ...
not to forget kak ANIS and GEE...u guys mmg meant to be Ladies Team..

One thing special about Nash..she is really peramah...from the first calling2, it seems like we knew each other since long time... kawan2..x rugi hire dorang ni...promote..promote... ...Ladies Team....

tenQ for accepting us as customer..tenQ for "re-accepting" us as customer (you know this...huhu... )...tenQ for those sweet memories...tenQ for melayan karenah kitorang...and the MOST important is....tenQ for being our friends..

YOU GO GIRLSS!!!

Wed 14-May-2008 11:29
Posted by:Pengantinz
IP: 118.100.53.75


salam...

maaf...maaf...maaf sangat2... atas keterbatasan waktu, nash tak dapat nak berbicara panjang buat kali ini ... cuma nash nak memperkenalkan pengantin kacak, cantik manis kali ini razman dan mean ...

kedua-duanya berasal dari kelantan ... kata mean, dia mengenali razman sejak di bangku sekolah rendah lagi ... kemudian kedua-duanya meneruskan persekolahan ... pengajian masing2 ... alih2 bertemu kembali ... meneruskan persahabatan yang terputus ... bercinta ... bertunang dan mengikat tali perkahwinan ... alhamdulillah ....

seronoknya dengan mereka ni ... nash boleh katakan kedua-duanya memang serasi, sehati dan sejiwa ...(sehati berdansa pun yer jugak...hahahaha)

meskipun ketika ini... (sebaik sahaja bergelar suami isteri...) kedua-duanya terpaksa terpisah jauh dek kerjaya masing2 ... razman di iran (hanya kembali ke malaysia setiap 3 bulan sekali untuk selama 2 minggu...) dan mean pula di terengganu meneruskan kerjayanya sebagai doktor ...

apapun nash yakin ... cinta mereka mengatasi segala2galanya .. dan nash juga yakin .. selagi ada gerbang internet .. telephone dan sebagainya ... ianya bukan pemisah di antara mereka ... sebagai teman ... nash, gee dan anis sentiasa mendoakan kebahagiaan kalian semoga terus kekal sehingga ke akhir hayat ...

razman ... mean ... thank you so much sebab percayakan kami bertiga untuk merealisasikan impian perkahwinan kalian berdua ... sepanjang bersama kalian, kami bertiga seronok dan gembira sepanjang masa...pendekata memang best...! eh! eh! tiba2 teringat pulak kes angkasawan negara kita masa kita shoot kat shangri la hari tu... ermmm memang tak patut dan sungguh tak patut ... bak kata orang "kacau mood betul" ... apa2 pun nak wat camner ek ... "lebih sudu dari kuah..." layan jer .. hahahahaha

so again to both of you ... teruskan bercinta ... teruskan saling menyayangi dan saling merindui... kami di sini sentiasa mendoakan semoga satu hari nanti ... razman akan kembali dan terus menetap di bumi bertuah ini untuk melayari kehidupan bersama mean yang selalu di puja2nya ...hahahahah opss..!! amin... take care guys and we love you so much ... muaaahhhhhhhhhssssss!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net