the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 6-Jun-2008 13:29 Email | Share | Bookmark
::: outdoor group P O R T R A I T R E ::: asni & the gang :::








© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008



salam ...

dalam kesuntukan waktu, nash curi masa untuk upload pics outdoor portraitre ni untuk tatapan semua. bestnyer outdoor shoot ini sebab aweks2 ni semua came out with a very good idea ... E X P R E S S I O N ...

semua shots mengandungi expresi wajah masing2 yang sengaja dicipta untuk kelainan ... ada gembira ... sedih ... ketawa .... sugul ... terperanjat ... blurrr ... dan macam2 lagi ... bagus juga kalau dapat dijadikan rujuk bersama untuk masa2 akan datang ... bukan sekadar shots pengantin semata-mata ...

dan bestnya lagi outdoor ni ... nash dapat lihat nilai K E A K R A B A N sesebuah P E R S A H A B A T A N ... yang selalunya diabaikan oleh sesetengah dari kita .... memang sahabat sejati sukar untuk di cari ... lebih2 lagi yang dapat memahami siapa diri kita yang sebenarnya ...

nash rasa bangga ... kerana berpeluang merakamkan saat2 indah asni & the gang ini ... untuk dijadikan kenangan mereka seumur hidup ... gembira melihat telatah mereka ... usik mengusik di antara satu sama lain ...

dan yang paling best lagi ... sebelum shooting bermula ... dorang ni kata ... dorang akan buli nash sebab dorang ramai dan nash sorang ... but akhirnya dorang yang kena buli dengan nash ... bila nash suruh dorang possing dan possing dan possing tanpa henti .... hahahaha akhirnya dorang yang sendiri surrender sebab masing2 dan penat ... hahahahaha bayangkanlah shoot tengah2 hari buta kat putrajaya ... dengan panas ... melekit semua ada .... rasa cam nak pitam pun ada

selesai shoot we all berkonvoi ke rumah lia... kebetulan parents dia takde ... apa lagi ... layan fresh oren bergelas2, siap dengan roti jala berpinggan2, kek, biskut dan macam2 lagi lah... ermmm memang kekenyangan giler ....

asni ... guys .... thank you so much for everything ... you all memang best ... memang happening ... happening dan happening sangat2....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net