the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Jul-2008 13:36 Email | Share | Bookmark
::: 'my lurvely' uncle bahar & imiey ::: colmar bukit tinggi :::

'simple and nice ...'




photoGs : nash & gee
make up : anis


© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008



Client's Testimonial
Quote:
Salam u all,

first of all, tima kasih beribu ribu lemon kat nash becoz akhirnya dapat gak upload gambar2 kahwin i tu. first time jumpa nash and the geng, frankly speaking, memang baha and i jenis control cun and hensem. macam malu2 la sket, tapi tengok nash jenis selamba and sporting, terus la apa lagi, terkeluar la perangai gila2 kami laki bini.

dah alang2 tulis ni kan, i nak recommend u all, tolong la pilih nash jadi u nye photographer and anis untuk make up for ur wedding. memang dorang ni "unik" sket in term of hasil kerja dorang. tengok kat gambar tu, terus jadi cantik muka i, and my baha terus jadi hensem. hehehe...

i sebenarnye regret tak suruh anis make up i untuk wedding reception tu coz bila i compare gambar kat bukit tinggi and malam wedding reception tu, in which malam tu suruh orang lain make up..memang nampak bezanye. kat bukit tinggi tu, nampak natural sket make up nye, malam reception tu lak i rase macam terlalu baby doll. so, anis keep up the good work!!!

pasal jejak kasih tu uncle bahar dengan si nash ni memang kelakar abis...ingat kan bau2 bacang je, rupa rupanye sedara dekat la...apa lagi sejarah atuk nenek, ayah emak semua terkeluar. terus konpius jap, ini wedding reception ke program jejak kasih tv3. hehehe tapi nash memang professional la, dah jumpa sedara mara pun, tangan jalan gak snap gambar2 kitaorang ni. berpeluh peluh gak la dia ari tu nak amik gambar sebab semua orang nak suh dia amik gambar mengalahkan pengantin lak...

anyway, baha n i hepi that everything went smoothly even though tak la perfect spt yg kami plan. lain kitaorang plan, lain pulak yang jadi. haru biru. hahahaha...tapi takpe, baha n i dah biasa kena sabotaj. benda2 macam ni la yang lagi menguatkan our relationship.

nash, i dah tak tahu nak cakap apa lagi...tak leh sampai 2 kajang kertas daaa...again, thanks to LADIES TEAM. yehaaaaaaaaa

Wed 20-Aug-2008 04:57
Posted by : Imiey


yehaaaa .... akhirnya!

berkesempatan jugak meng 'update' suasana bersejarah pasangan bahar dan imiey ini setelah kesekian kalinya asik tertangguh dek kesuntukan masa dan kebizian nash kebelakangan ini ...

seperti biasa ... kalau tak happening bukan lah The Ladies Team namanya ... ekekekeke memang sepanjang berada di colmar ... kami semua enjoy dan seronok sakan melayan pasangan ni .... tengah2 seronok sambil bercerita tentang latar belakang kami terutama nash dan bahar ... tetiba terkeluarlah salasilah keluarga ... rupa2nya nash dan bahar ni ada hubungan keluargaan ... and bahar is my uncle ... hahahaha

tak sangka sungguh! kecik sangat dunia ni .... and 'dan dan' tu jugak my lurvely uncle bahar nie ... ask me for discount hahahahaha ... lawak sungguh!

for me ... both of them are really really nice person ... my uncle bahar ni mula2 jumpa, muke seyes gilersss ... tapi bila dah lama2 kenal ... kelakar jugak orangnya ... sempat lagi bercerita al kisah macamana mula2 dia tackle imiey ... so funny ... and both of them ni kalau tak menyakat to each other memang tak sah ... seronok sangat tengok loving couple ni ...

paling best masa reception dorang kat de palma ampang ... nash berkesempatan berjumpa dengan my truly uncle ... that according to my late dad is he's cousin ... uncle jeffry din ... alaaa ... jeffry din singer popular 60'an tuuuu yang sampai sekarang maintain mudeee.... haaaaa dia lah cousin my dad ... and my lurvely uncle bahar ni pangkat dia lebih kurang sama dengan uncle jeffry din ni .....

puh! kalau lah my dad masih ada ... mesti dia seronok dapat tahu .. akhirnya anak dia yg sorang ni berjaya jugak jumpa dengan sepupu2nya dari slim river dan singapura ini... but it's okay ... i think he knew ...walaupun dia takde ...

tapi ada lagi best part! masa event ni ... bila semua adik beradik bahar dapat tahu yang nash ni anak buah mereka ...lagi lah seronok dorang menyakat nash ... ye lah dah aunty2 dan uncle2nya muda2 ... kepala semua sempoi ... lagi lah gamat jadinya! tak boleh nak gambarkan perasaan masa tu ... seronok dan terharu silih berganti .... and i'm so excited to all of them ... hilang semua rasa penat shoot sepanjang majlis tu ... and masa drive nak balik rumah malam tu.... sepanjang jalan nash tersenyum memikirkan 'jejak kasih' yang tak sengaja ini ....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net