the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Aug-2008 04:00 Email | Share | Bookmark
::: syima & syah ::: muar :::

the reception ...




the solemnisation ...





© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008




aduhhhh .....

sepanjang jadik wedding photographer ni ... tak penah lagi nash 'kena kaw2' ala2 'wakenabeb' ... macamana si syima ngan si syah ni kena kan kat nash .... bukan setakat lemah lutut ... tahap nak tercabut jantung pun ada di buatnya ....

bayangkan ... masa dorang datang amik album kat nash... beria-ria dorang kata gambar cantik ... puashati dengan album ... yang sorang kata, muka dia nampak cun ... yang sorang pulak kata muka dia nampak enchem ... pendekata masing2 memang puashati ... siap nak buat 2nd copy lagi untuk simpanan keluarga ...

alih2 ...sejam lebih... lepas dorang balik dari rumah nash (dalam pukul 12.30 tengah malam) ... nash dapat sms dari syima, "nash, i ada hal nak bgtau you ni. tapi you jangan marah kalau i cakap ..." bunyi serius semacam ...

aduhhhhh .... sms ni terus buat darah nash menyirap ke kepala. termenung jap ...

buat2 cool, nash balas sms syima ... "tak per beb, cakap je ... kalau ada apa2 yg tak kena, u nak tegur ke ... cakap je ... insyallah i boleh terima..." bunyi je cool tapi dalam hati... berdegup kencang tuhan je yg tahu ... .... pucat .... kelat semacam ... siap cakap lutut dah start ketaq ... mahu tak,

tunggu punya tunggu ... tak de sms balas dari syima yang masuk ... dekat sejam tunggu ...! aduhhh, apa ke hal pulak ni ? tadi kata ada mende nak cakap ... tetiba senyap pulak! nash hantar lagi sekali sms yg nash balas mula2 tadi ... dalam hati pujuk, harap2 lepas ni syima balas ...

dekat dua jam tunggu ... tak masuk2 lagik ... jam dah dekat pukul 2 pagi ni ... dah tido pengsan apa budak dua orang ni ...? al-maklumlah pengantin baru katanye ... hikhikhik

tup! tup! sms masyukkkk ....aduhhh sekali lagi nash telan air liur walaupun air liur dah tak de nak telan ...

"sorry nash, we all sembahyang isyak tadi ... tk sempat nak balas sms you" laaa ...itu je ke?? yesss ... itu je yang dia balas !!! adooooiiii .... bertambah sakit paler nash ... banyak2 benda yang dorang nak cakap itu je yg dia balas .. ?? tension ada ... geram ada ... suspeng tok sah cakap lah ... then nash balas balik, "tadi kata ada menda nak cakap..? apa dia??" dah mula lah rasa tercabar sikit ... main2 taww ...

saje je nak menyesakkan dada nash ... macam2 soalan timbul dalam paler otak ni ... "dia tak suka gambar dia ke ... tp segan nak cakap depan2 dgn aku tadi?" ke ... "dia tak suka design album yg gee buat tu ...tp takut nak cakap terus terang?" ke ... "dia tak suka kat aku?" adussss apo ko bondo lah ... si syima ngan syah ni ... isk!!

actually ... bukannya kami tak yakin dengan hasil kerja sendiri ... tetapi sebagai manusia ... kita ni bukannya sempurna kan ... kalau kita suka ... belum tentu oranglain suka ... kita mungkin rasa kita dah bagus ... tapi sebenarnya ada orang lain yang lebih bagus dari kita ... macam2 lah ... apa2 pun pada nash "customer is always right' dan kita memang kena dengar kehendak customer .. ye! ye!

berbalik pada kisah sms tadi ...setelah 20 minit menunggu ... tut! tut! tut! haaaa ada sms masyukkkk ... "takper lah nash ... esok je lah syima ngan syah cakap" adooooiiiiiiiiiiiiiiii!!!! sekali lagikkkkk!!!

kang sambung..nak tido jap...! Zzzzzz...

okeng! sambung balik ...

apa??? nak kena tunggu lagik??? ohhhh tidak!!! tak buang masa, nash terus call dorang. 2pagi pun 2pagi lah. tak sanggup nak tunggu lama2! call2... punyalah lama telepon tu berdering baru dorang angkat! aduhhhh....

syima jawab. nash terus tanya syima ... "beb ... apa hal sebenarnya ni ...? kalau ada apa2 cakap jeee ...nash okay...." tapi dalam hati ..okey ke aku... ?? rasa macam nak demam pun ada ni ... okay ke hapeee ...??? "[/b]

alaaaa dia buat suara sedih pulakkkk... "tak de nash ... sebenarnya macam ni ....kitaorang ..." aduhhh ... siap berhenti tarik nafas pulakkkkk... (dalam hati nash ... ceh! tengah cari kekuatan kot...nak cakap kat aku ...)

"sebenarnya nash .... sebenarnya kitaorang .... KITAORANG SUKEEEEE SANGAT DENGAN PICS YOU AMIK NIEEEEEEE!!!!!!!!"

peeehhhh hampehhhhhsssss ....memang hampehhhhhhsssss tul dorang ni!!!! weiiiii .... pukul 2pagi ni weiiiiii...korang kenakan akuuuuuu!!!! tidakkkkkk!!!! ohhh tidakkkkk!!!!! tiba2 je rasa .... macam nak telan orang je masa tuuuu

pastu si adik manis syima ni siap cakap lagi ... "kita orang kan .... nak you buat 2nd copy untuk album nie .... tak kan nak senang2 je nak bagi macam tu ... kenalah buat you suspeng sikit!!!!"

hahahaha aku dah terkena!!! nasib baik lah dorang ni jauh ... kalau tak dah lama nash geletek si syima ni sampai pengsan ...

itulah secebis kenangan nash dengan syima dan syah ni ... after all, sampai sekarang we all still contact each other thru YM ... ada je mende nak sembang ngan syima ni ... nak2 sekarang dia dah berbadan dua ... lagi lah banyak mende nak sembang ...

to syima and syah ... enjoy sangat dapat kenal ngan korang ... and kenangan kat muar sentiasa panas dalam ingatan ... masa amik gambar pun asik gelak2 je ...

psssst syima! syima!!! ada orang kata muke u macam artissss laaaa ... macam muka pelakon cantik lawa tuuu .... alaaaa rozita che wan .... ermmm adalah sikit2 ...tapi syima lagi lawoooo lorrrrr...kan syah? kan? kan? kan....? kalau tak kan syah jatuh cinta!!!

TAMAT


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net