the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-Sep-2008 19:54 Email | Share | Bookmark
::: ella & family ::: the Ladies Team STUDIO ::: damansara :::





PhotoG : gee & hani
Make up : anis


Client's Testimonial
Quote:
Psssttt nash...seganlah pasal intro tu hehe...nway i'm touched! Tq so much for having us there...dgn perangai lil' Sofea yg angin tak betul that day...mmm berpeluh2 gak lah kan?! Nasib baik u all pandai 'touch-up' haha..ALSO, TQ TO UR TEAMMATES & GREAT JOB GIRLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moga our friendships kekal ke akhir hayat k...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri & Maaf Zahir Batin (0-0) okies hehe
Luv, ella, shah & lil' sofea zahra...

Sat 20-Sep-2008 17:49
Posted by:Ella Salleh
IP: 124.13.67.102


salam...

LIMA hari sebelum puasa hari tu...sempat buat studio shoot di Ladies Team Studio ...last minute planning ... alhamdulillah semuanya suksess! walaupun hani terpaksa 'menyamar' jadik MILA AF5 dek lil' sofea yang sukeeee sangat lagu ... alaaa lagu apa tu? lupa laa pulak...alaaa lagu MILA yang tengah top sekarang ni ... dengar je lagu tu ... lil' sofea terus jadik ceria ... hahahaha sudahnya ... sehari suntuk kami pasang lagu tu kt studio semata-mata nak cari mood lil' sofea nie... sampai kitaorang sendiri pun dah naik hafal lirik lagu tuuuu...hahahahaha and tengok betapa cerianya lil' sofeaaa ...siap joget2 lagikkkk eeeeee.... geget kang!

sebenarnya ella ni sahabat lama nash... kami mula kenal since 2001... masa tu ... nash masih lagi dalam press line dan ella ni salah seorang PR Executive yang top kat RAPR yang memang gah dengan event2 yang dorang handle... we all memang rapat sangat masa tu ... cuma lepas tu, bila nash bertukar angin ke tempat lain ... kami terpisah kejap ... nasib baik ada frenster ... godek punya godek ternampak muka dia ... terus add and now persahabatan tu bertaut kembali ...alhamdulillah ...

oh ya! ella ni sedang pregnant 2nd baby ... masa shoot hari tu..sempat jugak layan shots 'ibu mengandung' tapi maaf lah ye ... semua itu sensored!! hanya kami2 yang saja tahu ...hahahahaha

to ella ... thank you so much for the friendships ... sesekali rindu pulak moment dolu2 ... macam2 ragam masa tu ... and paling best, bila you handle event tu ... satu kampung dari majalah PEREMPUAN you hangkut ...hahahahaha pernah sekali excited nyer pasal ... sampai tersalah date assigment pun kitaorang penah kantoi tawwww...hahahahaha

okay lah beb ... nice to meet you again ... u take care tawww ... and i love you so much!

LAST BUT NOT LEAST .... MEMPERKENALKAN kedatangan ahli baru dalam team kami ... CANDIDSYNDICATE a.k.a the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER ...

HANI .... the new photog and 'the adik bongsuuuu' kami (setakat ini...hehehehe nanti kalau ada 'adik baru'...hani akan jadi kakak pulak hehehehe) !!! so ... dengan kedatangan hani bermakna bertambahlah lagi bilangan ahli keluarga kami ... dah diharapkan selepas ini bertambah berkembanglah lagiiii CANDIDSYNDICATE di arena ini ...insyallah ....

so selepas ini, saper2 rasa berminat untuk melihat atau merasai sendiri hasil kerja hani boleh lah buzz nash ... tp kalau rasa2 nak ngorat haniiii ... hahahahaha kena lah ngorat nash dulu okaiiii...hehehehe

and kepada hani..WELCOME TO OUR FAMILY ... ingat pesan nash! "bukan senang nak senang ... buatlah yang terbaik ... kalau berjaya satu hari nanti ... jangan sombong ... sentiasa merendah diri kepada walau kepada sesiapa pun.... bekerja dengan fokus ...tekun dan sungguh2... dan paling penting ingat daripada mana asalnya kitaaa....! insyallah kita akan disenangi oleh sesiapa sahaja dan bila kita disenangi ... maka berkatlah setiap pekerjaan yang kita buat ...itu lah yang nash pegang selama hari ini ...insyallah ..."

so haniiii.... go for it!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net