the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 5-Nov-2008 13:04 Email | Share | Bookmark
::: fida & rizam ::: langkawi ::: kedah :::




photos by gee candidsyndicate
make-u by anis candidsyndicate
location chalet pondok keladi, chenang beach, suitable for wedding occasion and accomodation


© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008


hallllluuuuuuuuuuuuuuuu..............!

mengenali pasangan rizam dan fida ni, nash boleh katakan mereka ni antara the most sporting couple ... the most giler2 couple ... and the most selamba couple on earth yang kitaorang pernah jumpa!!!

mana taknya .... dari mula dorang call nash untuk booking sampailah ke hari majlis dorang, we all macam dah kenal lama ... seriously, langsung takde formal2 ... langsung takde kekok2 antara satu sama lain ... tiba2 je boleh jadi satu kepala ... memang best betol!

bila dah sekepala, kerja pun enjoy ... dorang beraksi memang tak hengat dunia! ada je aksi2 spontan yang dorang ... yang buat kami tak kering gusi. rizam laks paling suka menyakat dan buli fida ... tak cukup fida, ngan kitaorang2 pun dia buli sekali ... cet!

to fida & rizam ... its really fun working with you guys! memang sempoi ... memang giler2 ... and terima kasih banyak2 sebab sanggup IMPORT kami bertiga, nash, gee and anis ... jauh2 dari KL untuk merealisasikan wedding you all di Langkawi ... satu kenangan indah yang tak akan kami lupa sampai bila2 for sure!

tapi ... hehehehe

ada jugak perkara yang memeningkan kepala kami dengan dorang berdua ni ...! nak tahu apa?!! haaaaaa .... masa nak pilih gambar dorang untuk buat album ...!

disebabkan terlalu ... dan terlalu banyak sangat shots2 yang menarik dari dorang berdua ni ... kami jadi berpinar bijik mata ... tak tahu nak pilih yang mana satu ... nak buang gambar ni sayang ... nak buang gambar tu pun sayang ...

sudahnya, dari satu album yang sepatutnya kami janjikan ... kami print lagi satu album percuma khas untuk dorang .... haaaaa puas hati aku tak payah nak pening2 kepala! hahahahahaha

dorang memang tak tahu! so masa dapat album tu dorang memang terkezut ...! muka masing2 pun cuak semacam ... tak percaya atau takut kena bayar lebih ... ? hahahahaha

tapi itulah hakikatnya ... keseronokan kadang2 buat kami lupa diri masa shooting ... hahahahaha

okay lah guys! enjoy the pics ... nash nak sambung Zzzzzzz


Hunting Line 012 349 2254


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net