the LADIES TEAM PHOTOGRAPHER
By: candidsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 18-Nov-2006 08:09 Email | Share | Bookmark
::: majlis pertunangan :: zuki + dura :: a famosa :: melaka

bayanganmu...
kau ku nantikan...
penuh debar...
membawa segunung impian...
penganti diri...
dari mu sebagai tanda...
hati telah dimiliki...
dan indah ini saksi cinta kita...




::: SEBELUM KAMI PERGI... :::

terimalah majlis pertunangan ini... namun atas permintaan dan rasa hormat kepada pasangan ini, ini sahaja yang dapat kami siarkan buat tatapan anda... sebenarnya mereka ni pemalu...penyegan sangat2... puas di pujuk..akhirnya, kata dura "nash... letak je lah yang tak nampak sangat muka kami okay...sipi-sipi je tau ..." makanya kawan-kawan.... takde lah gambar2 pose atau candid2 kat cini huhuhu...

tak mengapalah dura...ini pun dah cukup buat kami... terima kasih banyak2 okay

so kepada pasangan ini... sekali lagi kami ingin mengucap terima kasih dan bersedialah pula ke jinjang pelamin

Client's Testimonial:
Quote:
naz & candid syndicate team..thanks for the beautiful pics..InsyaAllah..wedding nnti kiter pose gmbr byk2 lg..that time u guys nk post pic byk2 pun tkper..so,good luck..puas ati sgt dgn hasil kerje korang..i'll definitely recommend u guys to my friends nnti..as long d price stays d same..
Wed 22-Nov-2006 04:15
Posted by:duRRah durrah_azizan@yahoo.com
IP: 219.95.170.183


--------------------------------------------------------------------------------------

::: MASA UNTUK PERGI... :::

Yahooooo......time to goooooo !! selamat tinggal sumer...minggu depan kita jumpa balik kay... ! and kepada kawan-kawan yang baaaaanyak banyak banyak bagi semangat dan sokongan kepada perjuangan THE LADIES TEAM.. kami ingin mengucapkan baaaaanyak banyak banyak terima kasih...

kalian memang bessssst....dan sokongan kalian semua...memang selalu membakar semangat kami !!! terima kasih geng love you all !!!

oh ya !! perhatian untuk sebarang pertanyaan mengenai wedding package CSP... samada di sini atau melalui email... akan kami jawab bila masa kitorang dah balik nanti...jangan merajuk tau...tunggu kitaorang balik..., kitaorang mesti balik...huhuhu syedih nyeh...4 hari tak leh layan fotopages...

okay lah...jumpa lagi.....babaaaaaaaai ! yeee haaaaaa !!



---------------------------------------------------------------------------------------
we also can be find at :
http://www.flickr.com/photos/candid_syndicate_photography
http://naznazreen.fotopages.com

call us for booking :::
nash ::: 012 3492254
enquiry :::
candidsyndicate@yahoo.com

::: also READY to go for Brunei, Singapore & Indonesia...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net